Modulatorul TV

0
2064

Modulatorul TV este un dispozitiv ce are ca functie de baza, transformarea unui semnal A/V (audio/video) in semnal RF (radio frequency), iar cele mai noi modele, pot atasa semnalul de iesire unui semnal de intrare folosind frecvente intre 170 MHz si 860 MHz.

In sistemele de supraveghere video, modulatoarele TV sunt utilizate pentru a integra in reteaua TV analogica a locuintei semnalul A/V de la iesirea DVR-ului.; astfel putem seta o anumita frecventa de iesire la modulator si fara a perturba frecventele de la intrare , putem obtine un canal TV (in reteaua interna a locuintei) cu imaginea redata la iesirea A/V a DVR-ului.

Pentru prezentare detaliata am ales un produs Terra MT47; dispozitiv de mici dimensiuni controlat prin microprocessor si setari digitale pentru frecvente. Dispozitivul detine afisaj LED pentru a putea fi setat cu precizie.

Modulatorul TV

Modulator Terra

Semnalul de iesire oferit de acesta poate fi combinat cu semnalul de intrare TV terestru fara a crea interferente.

Modulatorul prezentat poate fi alimentat la 220V si utilizat la o temperature cuprinsa intre -10 °C si +50 °C, avand o greutate de numai 300 g.

Modulatoarele TV sunt ideale pentru instalatii de mici dimensiuni (circuite rezidentiale) fiind compatibile cu mai multe versiuni ale sistemului PAL.

Modulatorul TV

Variante de montare

 

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


7 + = 8