Functia SSNR III – “Samsung Super Noise Reduction III”

0
2262

De obicei cauza imaginilor inutilizabile atunci cand sunt capturate in situatii cu iluminare foarte scazuta, este cantitatea de “zgomot de imagine” pe care o detine. Zgomotul de imagine apare atunci cand functia AGB (Automatic Gain Control) incearca sa compenseze, daca semnalul video este slab. Daca acest zgomot de imagine poate fi eliminat, imaginile vor fi inca utilizabile chiar si la un nivel scazut de lumina.

Tehnologia de la Samsung, Super Noise ReductionSSNR III, face imaginile mai curate si mai clare prin eliminarea nivelului ridicat de zgomot creat, atunci cand nivelul de iluminare este scazut. SSNR III elimina zgomotul fara a crea umbre sau imagini neclare. Testele independente au demonstrat ca imaginile color aplicate cu SSNR sunt fine si curate, chiar si dupa ce informatiile despre culori se pierd din cauza lipsei de lumina. Acest lucru arata ca SSNR reduce zgomotul din imaginile color care sunt cu mult sub puterea semnalului standard de “1V peak to peak”, fara ca imaginile sa devina inutilizabile. Tehnologia este chiar mai impresionanta atunci cand camera de supraveghere este in modul monocrom.

Bonusul oferit de functia SSNR este faptul ca prin reducerea zgomotului dintr-o imagine, dimensiunea fisierului inregistrat este semnificativ mai mica – cu pana la 70%, atunci cand se utilizeaza compresia MPEG si cu 40% atunci cand se utilizeaza compresia JPEG.

Beneficiile financiare livrate de functia SSNR ar putea fi, prin urmare, substantiala, astfel ca DVR-urile utilizatorilor finali au posibilitatea de a inregistra de peste trei ori mai mult cu compresia MPEG si aproape de doua ori la fel de mult daca se utilizeaza compresia JPEG.

Functia SSNR III – “Samsung Super Noise Reduction III”Functia SSNR III – “Samsung Super Noise Reduction III”

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


5 − 4 =