FUNCTIA ATW – “AUTOMATIC TRACING WHITE” LA CAMERELE DE SUPRAVEGHERE VIDEO CCTV

0
2345

Ganditi-va de cate ori ati vazut o camera cu multiple functii de care nu aveati habar. De multe ori se intampla ca acele functii peste care ati trecut cu vederea sa fie foarte valoroase si probabil un impediment in achizitionarea acelei camere.

Echipa Securitate Privata s-a gandit sa va sara in ajutor si sa va furnize raspunsuri la aceste probleme. In fiecare zi va vom descrie cate o functie importanta.

Pentru ziua de astazi avem functia ATW – (Automatic Tracing White) care ajusteaza automat balansul de alb (lumina puternica care intra in lentila) al camerei pentru a se adapta la schimbarile bruste in conditiile de iluminare. Ganditi-va la urmatorul scenariu: aveti o camera instalata in magazin orientata spre intrarea. Razele soarelui vor inunda incaperea cu o lumina foarte puternica. Dintr-o data un camion parcheaza in fata magazinului blocand accesul luminii. In acelasi timp, intra o persoana suspecta pe care camera fara aceasta functie ATW nu o poate capta pe inregistrare datorita schimbarii bruste de lumina. Aceasta functie echilibreaza acea schimbare brusca in care apare diferenta de lumina astfel incat sa fie vizibile toate detaliile pe filmare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


− 1 = 6