DVR AUTO

0
2281

De multe ori singurul mod de a dovedi nevinovatia in cazul unui eveniment neplacut in trafic este “martorul de bord”.

DVR AUTO


Acesta este un dispozitiv auxiliar ce are ca scop principal memorarea imaginilor redate de camerele de bord. Se prezinta ca fiind accesorii de mici dimensiuni ce pot inregistra pe unul sau mai multe canale (video si/sau audio) in functie de preferinte, imaginile fiind stocate cu ajutorul unui hard disc intern sau card de memorie si, pot fi transferate apoi pe dispozitive de redare in cazul in care DVR-ul nu detine display sau functie de iesire video.
DVR-urile de ultima generatie se regasesc ca ansamblu format din camera cu DVR incorporat si display LCD, ce se pot atasa pe parbriz cu ajutorul unui suport special cu ventuza. Majoritatea dispozitivelor detin acumulator intern, microfon si, pornesc de la rezolutii de 640×480 pixeli, dar putem avea si aparate cu inregistrare Full HD. In functie de setarile pe care le faceti dispozitivului, acesta poate stoca imaginile doar la detectie miscare pentru a economisi spatiu pe card. Pentru modelele ce detin camera de supraveghere video atasata puteti alege camere cu iluminator IR incorporat ( pentru evenimentele ce se produc in timpul noptii in parcare ).

DVR AUTODVR AUTO

Pentru cei ce doresc sa controleze de la distanta dispozitivul, pot opta pentru DVR 3G/GPS ce pot fi accesate de la distanta prin intermediul comunicatiilor de date, iar functia GPS ofera coordonatele exacte pentru a prezenta pozitia vehiculului.

DVR AUTO

 

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


+ 3 = 9