Ce este HDCVI?

0
1984

O noua solutie HD prin cablu

Datorita faptului ca industria se muta de la SD (standard definition) la HD (high definition), cum putem fi siguri ca sistemele de supraveghere pot face fata trecerii, dar si costurilor? DAHUA Technology va prezina tehnologia prorietara HDCVI(Interfata Video Compozita de Inalta Definitie). Tehnologia permite transmitere video HD prin cablu coaxial sau UTP(folosind balunuri video) la distante mari, depasind astfel limitarile tehnologiei HD-SDI.

Inventata de catre DAHUA Technology

Sistemele analogice, bazate pe cabluri coaxiale, inca domina piata de astăzi de supraveghere video – există aproximativ 400 de milioane de camere de tip analog SD in uz la nivel mondial. Cererea de inaltă definitie de la utilizatorii finali este, fara indoiala, în creștere. Cu toate acestea, nevoia de a schimba cablarea pentru un sistem HD poate duce la costuri operationale mai mari. Fara a necesita o cablare noua sau complexitatea solutiilor IP, HDCVI este o optiune pentru modernizarea sistemelor existente de la definitie standard la inalta definitie. De asemenea, HDCVI ofera transmisii pe distante mai mari prin cablu coaxial si un cost total mai mic.

Ce este HDCVI?

HDCVI este o solutie pentru aplicatii de inalta definitie video(megapixel), oferind transmisii pe distante lungi, fara intarzieri, la un cost mai mic. Solutia HDCVI include atat camere, cat si DVR-uri. Sistemul permite o topologie stea – DVR-ul serveste ca un nod pentru transmisii P2P(punct-la-punct) peste cablu coaxial pentru echipamentele de supraveghere video. Tehnologia ofera două specificații: 1080p (1920 × 1080) și 720p (1280 × 720). In plus, HDCVI dispune de o tehnologie brevetata de compensare automata a semnalului, permitand distorsiuni foarte mici pe distante mari.

Transmisii de date pe distante mari

HDCVI permite lungimi de cablu de maxim 500m, depinzand doar de tipul de cablu ales.

3 semnale pe un singur cablu coaxial

HDCVI integreaza semnalul video HD, audio si date si il trimite pe un singur cablu.
Semnalul audio transmis prin HDCVI este la calitate ridicata, apropiata de calitatea unui CD Audio – 44.1kHz
Canalele de date, de la si catre echipamente, permit atat control PTZ, cat si accesarea meniului OSD, a iesirilor sau a intrarilor de alarma.

what-is-HDCVI

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


6 − = 3