Carcase si camere de supraveghere video rezistente la temperaturi de pana la 150 ºC

0
3348

Hikvision a lansat o noua gama de carcase si camere rezistente la temperaturi extreme cuprinse intre -30ºC pana la +150 ºC. Aceasta tehnologie permite instalarea camerelor de supraveghere in scenarii industriale caracterizate de temperaturi ridicate, generate,  fie de masini industriale sau expunerea directa si de durata la soare.

Noua carcasa Hikvision DS-1331HZ-R e fost special creata pentru a proteja camerele box in medii extreme de functionare. Contine un modul de refrigerare controlat de un termostat cu o durata de viata de pana la 20.000 de ore de functionare. Rolul acestui modul e de a interveni in condiitile in care temperatura atinge pragul de 45ºC. La acesta se adauga trei ventilatoare fapt ce permite protejarea camerei in fata unor temperaturi de 85ºC. Carcasa respecta standardul de protectie la intemperii IP66 ceea ce permite instalarea in exterior.

De asemenea centrul R&D Hikvision a dezvoltat o camera bullet rezistenta la temperaturi ridicate insotita de tehnologia Darkfighter. Utilizatorii pot monitoriza scenarii caracterizate de temperaturi ridicate si beneficia de avantajele tehnologiei Drakfighter, mai exact imagini clare pe timp de noapte.

Camera foloseste o pompa pentru circularea aerului in carcasa fapt ce ii permite functionarea intr-o gama de temperaturi cuprinsa intre -30 ºC si 150ºC. La acestea se adauga si un factor IP67 de protectie la intemperii.

Printrre specificatiile tehnice se regasesc urmatoarele:

• 2MP (1920*1080) Full HD
• Lentila motorizata
• H.265/H.265+
• AC24V/PoE

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


+ 5 = 9