Camere supraveghere EZVIZ

0
1396
EZVIZ este o divizie a Hangzhou Hikvision Digital Technology Co., Ltd., un mare producător de produse de supraveghere video cu sediul în Hangzhou, China. De la lansare în 2013, EZVIZ a devenit un jucător important în zona de supraveghere video.

EZVIZ vinde o varietate de camere și înregistratoare pentru utilizare atât în ​​interior, cât și în exterior, inclusiv camere cu sonerie. Produsele lor includ camere Wi-Fi, precum și opțiuni cu fir pentru case și afaceri. De asemenea, EZVIZ vinde înregistratoare video de rețea și oferă servicii cloud prin intermediul platformei lor de servicii video cloud, EZVIZ Cloud. Aplicația EZVIZ oferă alerte instantanee și permite clienților să vizualizeze videoclipuri live și înregistrate.

Produsele EZVIZ, care pot fi gasite la Spy Shop, sunt o opțiune bună pentru clienții care doresc caracteristici de securitate de bază pentru casa lor și nu doresc să plătească o taxă de abonament pentru serviciul monitorizat profesional. Camerele sunt, în general, ușor de instalat și au prețuri competitive.

Caracteristicile camerei EZVIZ 

Detectarea mișcării PIR 
Camerele EZVIZ oferă detecție avansată a mișcării în infraroșu pasiv (PIR), ceea ce înseamnă că nu veți primi alerte atunci când fiecare crenguță mică sau frunză suflă în fața senzorilor. În schimb, senzorii lor sunt declanșați numai de obiecte calde, în mișcare, pentru a ajuta la reducerea alarmelor false. 

Suportă card MicroSD 
Camerele pot accepta carduri SD cu diferite niveluri de stocare. Aceasta este o opțiune bună pentru persoanele care nu doresc să plătească taxe de abonament cloud în curs. 

Stocare cloud criptată 
EZVIZ oferă propriul serviciu de stocare în cloud pentru cei care preferă să-și stocheze înregistrările video în acest fel. Planurile pot fi achiziționate lunar sau anual și variază de la planuri de 7 zile la planuri de 30 de zile. 

Vedere nocturnă 
Camerele EZVIZ sunt echipate cu viziune nocturnă în infraroșu care oferă imagini clare. 

Audio bidirecțional 
Camerele vă permit să vorbiți înainte și înapoi cu oamenii pe care îi puteți vedea pe cameră. Este o modalitate bună de a face check-in cu cei dragi, precum și o modalitate de a-i speria pe intruși și de a-i avertiza că trimiteți autoritățile imediat. 

Aplicație mobila 
Aplicația gratuită EZVIZ oferă alerte instantanee și permite utilizatorilor să vizualizeze videoclipuri live cu funcții de zoom de 8x pe dispozitivul lor mobil. De asemenea, oferă comunicare bidirecțională, astfel încât să puteți vorbi în timp real cu cei din gama camerelor și acceptă până la 128 de camere pe un singur cont. 

Senzori de alarmă 
Unele alarme sunt echipate cu senzori care încep imediat înregistrarea filmărilor și trimit o alertă la declanșare. 

Mișcare panoramică 
Unele camere au capacitatea de înclinare panoramică și pot oferi o vizualizare de până la 360 de grade a unei zone, astfel încât să puteți vedea tot ce se întâmplă, fără puncte oarbe. Unele camere pot urmări și mișcarea. 

Lumini și sirene
Unele camere de exterior sunt echipate cu lumini stroboscopice și sirene pentru a speria răufăcătorii atunci când sunt detectați.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


5 + = 9