Calculul capacitatii de stocare pentru un DVR/NVR

0
4707

Supravegherea video reprezinta un instrument important in protejarea persoanelor si a bunurilor. Cerintele de stocare ale sistemelor CCTV au crescut semnificativ datorita rezolutiilor mari disponibile acum la un cost redus. Intr-un sistem de supraveghere, partea de stocarea a imaginilor poate ajunge pana la 40% din costul total al sistemului.

In continuare aveti reprezentate cateva calcule referitoare la capacitatea de stocare in functie de numarul de cadre, durata de stocare si nivelul de calitate al imaginilor.

 

Capacitati de stocare estimative pentru 30 de zile la un DVR
Calculul capacitatii de stocare pentru un  DVR

 

 

 

 

Capacitati de stocare estimative pentru 30 de zile la un NVR
Capacitati de stocare estimative pentru 30 de zile la un NVR

 

 

 

 

 

 

 

Aceste date sunt calculate pentru inregistrarea continua 12 sau 24h. In functie de scenariul supravegheat, numarul de ore de inregistrare intr-o zi trebuie estimat cat mai bine pentru un calcul corect.

Pentru a calcula la un numar diferit de cadre, ore sau calitate, va recomandam urmatorul calculator online. Click aici!

Este foarte importanta alegerea HDD-ului in functie de cerintele de utilizare. Discurile de stocare standard sunt fabricate pentru performante mici sau medii si cu o fiabilitate de utilizare acceptabila, in timp ce HDD-urile dedicate au scopul de a ne oferii performante sporite cu o functionalitate de 24/7.

In concluzie este important sa intelegem necesitatile si sa facem alegerea potrivita, alegere care influenteaza siguranta datelor dar si performanta generala a sistemului.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


2 + 1 =