Sony si Bosch, un nou parteneriat din domeniul supravegherii video

0
1003

Cei doi colosi, Sony Corporation si Bosch Security Systems si-au unit fortele si expertizele tehnice din domeniul  securitatii video, iar incepand cu anul 2017 vor stabili noi trenduri in ceea ce priveste imagini de rezolutie ridicata si performante in conditii dificile de iluminat. La acestea se vor adauga suita de functii de analiza video deja consacrate in randul camerelor Bosch precum si un sistem de eficientizare a benzii si implicit a traficulul generat de camerele IP. Directiile de vanzari si marketing ale Bosch Security Systems vor servi clientii Sony din intreaga lume, execeptie facand cei din Japonia, care vor ramane sub controlul Sony Corporation.

In acest parteneriat, Sony va contribui cu expertiza sa in producere de imagini performante si de calitate ridicata, in timp ce Bosch va contribui cu un set robust de functii de analiza video, de asemenea si un set de tehnologii inovative de producere a fluxurilor video la un debit si capacitate de stocare necesare extrem de reduse.
Toru Katsumoto, vice presedinte al directiei de produse si solutii video Sony a declarat urmatoarele: “Acest parteneriat va revolutiona industria de securitate video, deoarece combina expertiza tehnica unica din domeiniu a doua companii inovatoare. Clientii vor beneficia de calitatea superiara produsa de camerele Sony, spre exemplu, solutii complete 4K, combinate cu tehnologia Bosch de a produce imagini la un bitrate redus si o serie vasta de functii de analiza video.”
Din bucataria Bosch, Gert van Iperen, presedintele Bosch Security Systems a declarat, “acest parteneriat unic va suporta si viziunea Bosch cu privire la domeniul Internet of Things, IoT. Camerele de supraveghere video sunt tot mai performante iar datele produse de acestea pot juca un rol important in dezovltarea ulterioara a IoT. Camerele video pot fi astfel denumite “ochiul lumii IoT”
Vesti noi pentru clientii Sony, acestia vor fi deserviti de o echipa dedicata de vanzari si de marketing apartinand organizatiei Bosch Security Systems, la care se adauga un customer support, un serviciu post-vanzari si traininguri in diferite limbi in peste 50 de tari din lume. Domnul Iperen a mai adaugat, ” organizatia globala Bosch Security Systems vor sustine echipele de vanzari si marketing responsabile de brandul Sony precum si de clientii Sony, in dezovoltarea business-ului printr-un suport si serviciu excelent.”
 Sursa: www.sony.net

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


+ 6 = 8