Sony anunta lansarea celei mai sensibile camere 4K din industria CCTV

0
1184

SNC-VB770 se preconizeaza a fi cea mai sensibila camera IP de rezolutie 4K din piata. Cu o sensibilitate de doar 0.004 lux, aceasta ii va convinge pe specialistii din domeniu care au nevoie de un produs performant si extrem de sensibil in conditii reduse de iluminare.

Fata de senzorii conventionali, SNC-VB770 dispune de un senzor, bineinteles SONY Emor de 35mm full-frame, care, conform specificatiilor este capabil de producerea unor fluxuri video la rezolutii maxime de 4K si snapshoturi de pana la 12.2 megapixeli. Acest senzor prezinta performante in conditii extrem de solicitante in ceea ce priveste iluminarea coroborata cu o reducere semnificanta a zgomotului intalnit in randul camerelor convetionale IP. Functia de reducere a zgomotului aplicata pe zone de pe senzor, imparte in mod selectiv imaginea in zone bazate pe sabloane ca textura, contururi si zone egale ca nuanta, toate cu rol de a reduce zgomotul si de a imbunatati calitatea imaginii. Camera “pune” accent pe detalii si reproducerea fidela a imaginii.

Din portofoliul celor de la SONY, SNC-VB6770 este primul model care adopta lentilele de tipul E-mount preluate din randul aparatelor profesionale de fotografiat. Lentilele compatibile pot varia de la modelele Sony E lens pana la cele high-end Zeiss sau noua familie de lentile G lens. Cu o gama larga de lentile disponibile, aceasta camera ofera utilizatorilor posibilitatea ajustarii unghiului de vizualizare in functie de cadrele monitorizate. De asemenea aceasta combinatie poate maximiza rezolutie 4K, generand imagini extrem de detaliate.

In ceea ce priveste partea de inteligenta, SNC-VB6770 dispune de o suita de functii inteligente cu ajutorul carora se muleaza perfect in aplicatii extrem de variate. Functii ca Intelligent Tracking si Multi Tracking pot sa urmareasca subiecti multipli din zone diferite. Cele mai importante zone din cadru sunt capturate la o rezolutie si calitate ridicata in vreme ce imaginile mai putin importante sunt codate la un birate redus totul pentru reducerea benzii si implicit a spatiului de stocare necesar. Functia de Scene Capture, selecteaza in mod automat setarile optime de captare in functie de conditiile de instalare, considerand factori ca vreme, ora si conditiile de iluminare, totul pentru a produce imagini optime in functie de scena monitorizata, atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte.

Prin aceasta combinatie de camera de supraveghere si lentile specifice domeniului foto, Sony duce trendul la un nou nivel si pune la dispozitia pietei, nu o camera de supraveghere sau un aparat foto, ci un produs care scoate ce e mai bun dintr-o camera CCTV si o lentila profesionala. SNC-VB6770 va fi disponibila incepand cu luna august 2016.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


9 − 6 =