Solutii inteligente de management trafic

0
944

Specialistii in monitorizare video de la Hanwha Techwin si expertii in analiza video de la FF Group si-au unit expertizele in crearea unei solutii ANPR cu aplicabilitate larga, de la controlul accesului in parcari pana la sisteme de monitorizare a traficului in orase. Evenimentele ca parcarea nepermisa sunt transmise intr-un centru de monitorizare in scopul analizei de catre personal specializat sau de catre organele de politie.

Camere ANPR Wisenet 

Aplicatia ANPR dezvoltata de FF Group permite recunoasterea cu precizie a numerele de inmatricuale a autovehiculelor provenind din toate tarile europene. Aceasta este integrata nativ in modelele de camere de supraveghere video SNO-6095RH/FNP and XNO-6120R/FNP.

Aceasta aplicatie permite utilizarea unei singure camere de supraveghere pentru monitorizarea pana la trei benzi pe sens asigurand:

  • Precizie in recunoasterea numerelor de inmatriculare.
  • Recunoastere numere de inmatriculare la viteze marite.
  • Recunoasterea numerelor de inmatriculare din toate tarile EU.
  • Usor de instalat.
  • Liste de tipul whitelist si blacklist.

Recunoasterea numerelor de inmatriculare pentru un singur site

Centrele comerciale pot fi monitorizate cu pana la 32 de camere centralizate intr-un server dedicat de procesare in monitorizare video. Acesta permite operatorilor:

  • Alertare imediata in caz de eveniment
  • Determinarea timpului de stationare
  • Analiza video  a incidentelor

Solutii cloud pentru monitorizarea mai multor site-uri

Solutia video se bazeaza pe serviciul Microsoft Azure Cloud prin intermediul careia multiple site-uri pot fi gestionate simultan si efectua rapoarte personalizate ale controlului accesului in parcari si monitorizara traficului din orase. Aceste rapoarte contin informatii despre densitatea traficului, vitezele si timpul mediu de deplasare.

Numere de inmatriculare in cloud

Cu o abilitate de definire pana la 2000 de numere de inmatriculare in listele de tipul whitelist sau blacklist, solutie Number Plate Control poate asista operatorii in procesul de identificare a numerelor de inmatriculare asociate cu incalcari ale regulilor de circulatie in scopul reducerii numarului de incidente ca neplata serviciilor ca alimentare din benzinarii sau orice alte puncte de colectare a banilor. Pot fi generate rapoarte care includ o poza cu numarul de inmatriculare, precum si timpi petrecuti in parcare.

Cloudul Car Park

Solutia Car Park Cloud permite personalului de securitate controlul cu stictete a vehiculelor care pot patrunde in zone sensibile. Acest modul poate expune sub forma de grafice a gradului de ocupare a parcarii, timpul mediu si frecventa vizitelor autoturismelor. Datele generate de site-uri diferit pot fi sincronizate si centralizate.

Cloudul City Traffic

Intr-un sistem de monitorizare video stradal cu camere instalate preponderent in intersectii si pe arterele importante, autoritatile locale impreuna cu politia sunt in permanenta conectati la starea traficului si primesc in timp real fluxuri de date ca viteza medie de deplasare precum si numarul autovehiculelor din trafic.

 

Integrare cu SSM

Suita software SSM este de asemenea compatibila cu modulele ANPR. Aceasta maximizeaza eficienta camerelor Wisenet si ofera posibilitatea integrarii acestora cu sisteme apartinand unor producatori terti de centrale de antiefractie si control acces.

Wisenet SSM este caracterizat de o arhitectura modulara prin care operatorii pot configura, si gestiona un numar ridicat de camere. Este echipat cu un puternic motor de  cautare insotit de multiple functii.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


− 7 = 0