Solutia Dahua pentru un oras mai sigur -Dahua Safe City

0
2247

Dezvoltarea economica si cresterea oraselor creaza noi provocari sociale, de la talharii, crime, amenintari teroriste pana la managementul traficului. Identificarea unei solutii eficiente pentru gestionarea acestor tipuri de amenintari ar trebui sa reprezinte un subiect extrem de important in randul problemelor dezbatute zilnic in sedintele de consiliu.

Dahua Security, unul din cei mai mari producatori de sisteme de supraveghere video, a creat o solutie avansata, orientata pe reducerea amenintarilor. Safe City Solution ofera departamentelor de politie locale, autoritatilor de transport si alte comitete, posibilitatea identificarii rapide a amenintarilor cu raspunsuri imediate. Ca solutie completa, end-to-end, sunt combinate tehnologii inteligente, platforme inteligente si nu in ultimul rand ochiul unui sistem de supraveghere, camerele video.

Solutia Dahua, permite identificarea rapida a indivizilor prin intermediul tehnologiei de ultima ora cu cele mai bune rezultate utilizand baza de fete LFW (Labeled Faces in the Wild). Suspectii pot fi identificati cu usurinta in zone cheie ca mijloace de transport, statii, piete, gari, etc. Solutia a fost implementata cu succes in punctele cheie ale retelei de transport din orasul Hangzhou, proiect care cuprinde peste 100 de camere dedicate pentru recunoasterea faciala.

Platforma unificata centralizeaza informatiile primite de la camere generand raspunsuri rapide catre departamentele de specialitate atfel resursele solutionarii unor alarme pot fi gestionate mai eficient.

Exista o suita de unitati care faciliteaza investigarea cat mai precisa a infractiunilor, printre care se numara rezumatul video. Acesta genereaza un raport sumar a tuturor obiectelor din miscare dintr-un interval de timp. De asemenea permite efectuarea de rapoarte in functie de culoarea, dimensiunea, directia si viteza de deplasare a obiectelor.  Operatorii pot identifica rapid suspectii din randul unei masive baze de inregistrari.

Chiar daca, sistemul Safe City Solution este unul extrem de complex, in ceea ce priveste mentenanta acestuia, operatorii se pot bucura de functii inteligente de diagnoza, detectie de functionare defectuoaza a echipamentelor. Asftel intreruperile generate de defectarea camerelor sunt reduse semnificativ. Utilizand tehnologii avansate, camere 4K, camere termice, subsisteme de recunoastere a numerelor de inmatriculare, recunoastere faciala, detectie de comportament, solutia Dahua, ofera imagini de calitate superioara si detectii de evenimente in orice tip de conditii atmosferice.

Subsistemele solutiei Safe City

IVS-F7200 Face recognition

 • Rata de detectie faciala ≥98%
 • Rata de recunoastere faciala ≥90%
 • Timpul maxim de recunoastere nu depaseste 3 secunde
 • Permite cautari dupa o anumita fata, creare de blacklist

IVS-S7200 Sinopsa video

 • Permite dispunerea unui rezumat video a tuturor obiectelor din miscare dintr-un interval de timp predefinit
 • Sinposa video se poate realiza in functie de tipul obiectelor, tipul, culoarea, directia si viteza de deplasare
 • Sistem performant  si eficient de procesare date
DSS Platforma de management Safe City
 • Management centralizat al intregii suite software Dahua
 • Platforma extrem de stabila si fiabila
 • Sistem open si expandabil
 • Pretabil pentru o gama extinsa de aplicatii
NMS8100 Platfoma de mentenata automata
 • Permite diagnoza calitatii fluxurilor video produse de camerele IP
 • Workflow profesional
 • Posibilitatea creari unui set de rapoarte in vederea optimizarii operatiilor de sistem

Sursa: www.dahuasecurity.com

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


3 − 1 =