SNC-HMX70 noua camera hemisferica SONY-BOSCH

0
883

Noua camera hemisferica SNC-HMX70 permite monitorizarea discreta a unor imagini de 360º fara unghiuri moarte, asigurand-use asftel un grad sporit de vigilenta in aplicatii de monitorizare video a spatiilor inchise. Cu o rezolutie maxima de 12 megapixeli, senzorul CMOS permite captarea de imagini cu un grad ridicat de detaliu si calitate la o rata a cadrelor de 25 fps. Functia de control ePTZ (electronic Pan Tilt Zoom), permite operatorilor navigarea in randul imaginii hemisferice pentru analiza in detaliu a evenimentelor.

Imaginile hemisferice pot fi transformate prin ajutorul funcitei de dewarp in imagini fara distoriuni rectangulare. Suita de functii de analiza video inteligente permite urmarirea cu atentie miscarilor dintr-o zona ampla, fapt ce califica acest model cu succes pentru aplicatii de contorizare persoane sau reguli avansate de alarme.

Cu un design slim, discret, aceasta poate fi incorporata cu succes in diferite medii ca magazine, cladiri comerciale, scoli, birouri, etc.

Spre deosebire de camerele PTZ conventionale, SNC-HMX70 permite monitorizarea continua fara unghiuri moarte. Inregistrarea este posibilia pentru intreaga scena la rezolutie maxima chiar si in contextul zoomarii unei anumite portiuni din cadru pentru analiza. Functia de dewarp este efectuata de software-ul client sau chiar de camera. Aceasta din urma permite trei imagini simultane. Pentru o mai mare flexibilitate in monitorizare operatorii pot opta intre vizualizare panoramica, quad (4 imagini de 90º, sau mod coridor de vizualizare).

Multumita codecului inteligent, camera distinge informatia cruciala de zgomot, precum obiectele in miscare fata de cele statice din scena. Acesta permite reducerea benzii pana la 50%, optimizand astfel transferul de date peste retea fara compromiterea calitatii imaginilor video.

Parteneriatul tehnologic dintre SONY si Bosch a reusit sa produca o camera SNC-HMX70 extrem de performanta si precisa in detectia miscarii si urmarirea acesteia in intreg cadrul. Astfel SNC-HMX70 poate reprezenta solutia necesara in cazul aplicatiilor de contorizare persoane sa chiar a detectiei de actiuni suspecte. Aditional, metadatele sunt transferate de catre camera in software-ul client pentru analize business ulterioare sau investigatii.

In ceea ce priveste garantia, producatorul ofera 3 ani de zile.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


+ 9 = 17