Sisteme de verificare autovehicule

0
1330

Cel mai mare producator de sisteme de supraveghere video Hikvision ataca piata sistemelor de verificare autovehicule prin introducerea de produse fixe si mobile de scanare Under Vehicle Surveillance Systems (UVSS). Solutie complet digitala, sistemul UVSS a fost special creat pentru a monitoriza si controla intr-o maniera cat mai eficienta a sasiului vehiculelor in miscare cu un impact minim asupra modului de desfasurare a traficului.

Pentru o acoperire cat mai vasta, Hikvision a dezvoltat doua solutii UVSS, una fixa si cealalta portabila. Ambele modele pot captura cu acuratete dedesuptul unei masini in miscare. Sistemele UVSS sunt extrem de usor de instalat ideal pentru accesul sau parasirea unor perimetre segregate ca vama, inchisori, aeroporturi, zone cu un grad ridicat de tranzit, etc.

Pentru aplicatiile fixe, Hikvision a dezvoltat modelul MV-PD-03001-02 de monitorizare autovehicule. Acesta este compatibil cu sistemele standarde de monitorizare video care pot receptiona si stoca fluxurile video generate de UVSS-ul fix.

 

Solutia all-in-one, de asemenea si portabila de UVSS, MV-PD-03001-03 poate capta imagini HD care in combinatie cu alte produse marca Hikvision de tipul ANPR, sisteme de afisare, echipamente auxiliare de control, pot securiza accesul in zone publice, intrari in parkinguri si alte aplicatii care presupun accesul temporar al autovehiculelor si care necesita o scanare minutioasa a acestora.

Cu un unghi de vizualizare extrem de larg, ambele variante ajuta la prevenirea introducerii sau sustragerii de armament, bombe, bunuri de catre persoane neautorizate. Solutia poate fi personalizata in functie de proiect asigurandu-se astfel un grad ridicat de securizare a accesului. Acestea pot fi integrate cu sistemele de automatizari, semafoare si centralizate intr-un centru de monitorizare.

 

Prevazute cu ultimele tehnologii de senzori, sistemele UVSS ofera personalului de securitate posibilitatea de cautare si identificare rapida a vehiculelor in functie de numarul de inmatriculare sau de eticheta temporala.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


7 − = 5