PowerSeries Neo – Noua Gama De Centrale Antiefractie De La DSC

0
2323

Gama de produse a renumitului brand DSC se imbogățeste cu noua serie ‘PowerSeries NEO‘ care se dovedește a fi următoarea generație a sistemelor de securitate prin structura hibridă care îmbină flexibilitatea unui sistem modular cablat cu o gamă largă de dispozitive radio fiind pretabil atât obiectivelor mici cât și aplicațiilor comerciale sau industriale de dimensiuni mari.

Secretul din spatele noii serii de produse se regăsește in combinarea diverselor tehnologii inovatoare printre care și tehnologia duplex de comunicație fără fir POWER G care, grupate împreună, furnizează o platformă robustă menită să reducă costurile operaționale și să ofere fiabilitate utilizatorilor finali.

power-g-centrale-alarma

Folosind tehnica de transmisie radio FHSS (Frequency-hopping spread spectrum) se asigură o comunicație sigură și securizată între dispozitivele radio și centrală.

Spectrul larg de transmisie oferă posibilitatea de comunicație pâna la 2 km în câmp deschis eliminând astfel necesitatea de utilizare a repetoarelor radio eliminând costurile suplimentare.

Sistemul prezintă imunitate crescută la dispozitive de analiză și la bruiaje prin utilizarea criptării AES pe 128 biți.

 

centrala-alarma-fara-alarme-false

În plus, DSC prin noua serie NEO, vine în sprijinul utilizatorilor cu o idee revoluționară de verificare de la distanță a alarmelor utilizând camera de supraveghere video și microfonul încorporate în detectori dedicați, astfel putându-se ști dacă evenimentul de efracție este real sau fals.

La baza noii platforme stau patru centrale hibrid cu capacități maxime de zonare între 16 și 128 de zone cu de la două pâna la opt partiții. Plăcile de bază conțin un număr de la șase la opt intrări de zone cablate, de la două la patru ieșiri programabile, cu posibilitate de extindere, comunicator PSTN integrat, centralele fiind compatibile cu o gamă largă de comunicatoare GSM sau IP.

Pentru a completa unul dintre cele mai cuprinzătoare sisteme de detecție la efracție hibride, PowerSeries Neo, a fost dezvoltat și lansat pe piață software-ul de management WebSA.

 

webSA-aplicatie width=

WebSA este o aplicație dedicată utilizatorului final oferind posibilitatea de a gestiona și controla mai multe sisteme din seria PowerNeo prin intermediul unei interfețe intuitive și ușor de utilizat. În completarea acestei aplicații există un set de utilitare care oferă capabilități de diagnosticare sistem, de inspecție și întreținere de la distanță, incluse în pachetul Remote Diagnostics.

 

 

Programarea centralelor din seria PowerSerieNeo se poate realiza utilizănd soft-ul DLS5.

 

Sursa: bnt.ro

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


4 + = 9