PTK5507 – NOUA TASTATURA LCD CU TOUCH SCREEN DE LA DSC

2
2929

In luna Septembrie compania Canadiana DSC au lansat pe piata o noua generatie de tastaturi antiefractie cu touch screen si afisaj LCD. Tastatura combina functiile dorite de utilizatori si instalatori, o interfata intuitiva si usor de navigat. Este perfect integrata cu sistemele de securitate PowerSeries, iar design-ul este unul elegant si modern. Utilizatorii beneficiaza de un meniu intuitiv, ceea ce confera o programare usoara si rapida. Pentru firmele instalatoare de sisteme de alarma antiefractie dar si pentru utilizatorii finali PTK5507 promite o instalare usoara si inrolare foarte rapida a echipamentelor de alarma antiefractie. Icoanele mari si clare insotite de un meniu inteligent, furnizeaza o usurinta in utilizare si programare. De exemplu, prin intermediul butonului “URGENTA” se acceseaza optiunile “Foc, Auxiliar, Panica”. Ledurile indicatoare de stare asigura o vizualizare rapida a starii sistemului. Rama foto digitala permite utilizatorului afisarea pozelor sau a unei prezentari de imagini tip “slideshow”, stocate pe cardul SD introdus in suportul de card.

Tastatura lcd cu touch screen DSC PTK5507Tastatura lcd cu touch screen DSC PTK5507Tastatura lcd cu touch screen DSC PTK5507

 

2 COMENTARII

  1. Era si cazul ca DSC sa scoata o noua tastatura, au cam ramas putin in urma la capitolul acesta fata de alti concurenti tot de prin Canada. Sper sa mai scoata si o sirena noua ca Lady e deja batrana. Poate si la centrale ar trebui sa se orienteze catre ceva functii suplimnetare.

  2. Intradevar, au cam uitat sa scoata produse noi. Le scot mai rar, probabil muncesc mai mult la ele. De acea sunt si foarte bune la pret/calitate.

LĂSAȚI UN MESAJ


3 − 3 =