Seria de inregistratoare XVR Dahua

0
1631

Dahua Technology, unul dintre cei mai mari producatori de echipamente de monitorizare video anunta lansarea seriei de inregistratoare video pentaplex, XVR. Aceste inregistratoare suporta 4 tipuri de semnale video distincte precum si fluxuri video furnizate de camere IP.

Seria de NVR-uri XVR se bazeaza pe o structura open fiind compatibila cu tehnologii video distincte. Poate reprezenta solutia perfecta pentru upgradarea sistemelor video existente suportand semnale video furnizate de camere analogice (CVBS), HDCVI, AHD, TVI, dar si de camere digitale, IP. Mai mult, echipamentele XVR recunosc in mod automat formatul semnalului aplicat la intrarile analogice de la camere proprietare DAHUA sau de la producatori terti. Cu ajutorul functiei plug&play utilizatorii se pot bucura de o solutie user friendly si comoda in acelasi timp.

In ceea ce priveste compatibilitatea, aceste inregistratoare sunt conforme cu tehnologia POC (power over coaxial) simplificand astfel infrastructura necesara pentru transmiterea semnalelor video si totodata maximizand beneficiile unui astfel de sistem. Aditional, utilizatorii pot comuta cu usurinta tipul de semnal video aplicat pe intrarile inregistratoarelor din meniul OSD a camerelor sau prin intermediul unui controler UTC.

Inginerii de la Dahua au optat pentru un nou design cu un ventilator de zgomot redus si o strucutura de tip stup de disipare a caldurii. Aceste echipamente se alineaza la trendul codecurilor inteligente prin imbratisarea tehnologiei Smart Codec H.264+ capabila de economisirea pana la 50% a benzii si a capacitatii necesare de stocare. Inregistratoarele din seria XVR asigura protectie la interferente, ESD si protectie la descarcari electrice.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


+ 7 = 15