Seria de camere IP PTZ PanoVu Hikvision

0
1823

Rezolutia ultra-high, monitorizare 180 de grade sau 360 precum si functii inteligente de Smart Tracking  ofera seriei de camere panoramice PanoVu de la Hikvision locul intai in cadrul concursului IF DESIGN AWARD, precum si cele mai convingatoare argumente ca aceste produse sunt cele mai performante  pentru monitorizarea panoramica a ariilor deschise.

Modelul PanoVu DS-2DP1636Z-D poate captura de la imagini panoramice pana la cele de tipul close-up ambele cu un grad ridicat de detaliu. Imaginile panoramice sunt produse de 4 sau 8 senzori care, prin combinarea carora se pot genera o imagine de 180 sau 360 de grade.

Cu un zoom optic de 36x si digital de 16x, instalare si configurare rapida, performante in conditii de iluminare extrem de reduse, propulseaza aceasta camera pe prima treapta din categoria de camere panoramice si PTZ de pe piata.

Design complet

Creata pentru aplicatii de monitorizare de dimensiuni mari, de exemplu stadioane, monitorizare piete, aeroporturi si parkinguri, seria PanoVu permite utilizatorilor inlocuirea unui numar mare de camere traditionale cu o unitate multi-senzor. Aceasta inlocuire urmareste in primul rand reducerea costurilor si a complexitatii tehnice ale instalatiilor de supraveghere video. Spre deosebire de sistemele traditionale de monitorizare 180, respectiv 360 de grade in care, de regula, se utilizeaza mai multe camere in combinatie cu o solutie software de combinare imagini, camerele panoramice PanoVu, reprezinta o solutie completa, all-in-one, care integreaza pana la 8 senzori intr-o singura unitate, eliminand nevoie de software-uri complexe de alipire imagini.

Performante in conditii de iluminare reduse

Asa cum ne-au obisnuit cei de la Hikvision cu performante excelente in conditii reduse de iluminare,  seria de camere PanoVu nu reprezinta o exceptie. Camerele sunt prevazute cu lentile DarkEye avand aceleasi performante in conditii reduse de iluminat ca si seria DarkFighter. Sunt capabile de producerea unor imagini cu un grad ridicat de detalii, imagini color in preajma valorii de 0.002 Lux, functii critice pentru zone deschise cu un grad de risc ridicat.

Smart Tracking si Functii Inteligente

Functia Smart Tracking permite camerelor PanoVu corelarea cu alte camere PTZ cu functie de tracking. Prin intermediul acestei functii, multiple obiecte pot fi urmarite in cele doua moduri auto sau manual. Pe langa Smart Tracking se pot regasi functii inteligente ce detectie de instrus, trecere bariera virtuala, precum si pantrunderea sau parasirea unei zone de detectie.

Modele disponibile

Seria de camere PanoVu sunt disponibile in doua modele, 8MP cu producerere de imagini panoramice de 180 de grade, sau 16MP cu monitorizare 360 de grade. Cele de 16 megapixeli utilizeaza 8 senzori 1/1.9″ Progressive Scan CMOS, in timp ce modelul de 8 megapixeli inglobeaza 4 senzori. Ambele modele au un grad de protectie IP66 clasificand-use astfel pentru diferite conditii de instalare.

 

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


7 − = 2