Seria de camere Hikvision EasyIP 3.0

0
1801

EasyIP, un concept lansat de Hikvision in urma cu aproximativ trei~patru ani de zile a ajuns la generatia a treia. Conceptul cuprinde camere IP extrem de performante cu un raport pret/calitate exceptional, usor de instalat, usor de conectat, eficiente in ceea ce priveste capacitatea de stocare necesara retentiei inregistrarilor si usor de accesat de pe terminale mobile.

H.265+

Generatia de camere EasyIP 3.0 imbratiseaza tehnologiile de ultima  generatie din domeniul compresiei, mai exact, acestea suporta un standard proprietar de compresie H.265+ bazat pe standardul H.265/HEVC. Acest algoritm customizat H.265+ este optimizat in vederea gestionarii urmatoarelor scenarii dintr-un cadru video:

  • Informatii statice din background.
  • Numarul de aparitii limitate a obiectelor in miscare.
  • Aplicatiile de vizualizare se concentreaza asupra obiectelor in miscare.
  • Impactul ridicat al zgomotului asupra calitatii imaginilor generat de monitorizarea 24/7.

H.265+ reduce substantial bitrate-ul fluxului video, reducand astfel costurile de banda si stocare. In termeni de cifre, reducerea bitrate-ului este in jur de 83.7 procente fata de 66.8 procente ale standardului H.265. Un astfel de algoritm presonalizat permite posibilitatea urilizarii unor fluxuri video de pana la 8 megapixeli ~ultra HD. Pe langa rezolutii de 8MP, generatia de produse EasyIP 3.0 cuprinde camere de 2, 3, si 5 megapixeli.

Iluminare redusa

Totusi, rezolutia ridicata nu intotdeauna reprezinta o imagine de o calitate ridicata. Prin urmare camerele sunt supuse unor diferite conditii de instalare, incluzand iluminare variabila, contrast ridicat sau in conditii de iluminare deficitara. Pentru a perfoma in astfel de conditii, toate camerele din familia EasyIP 3.0 sunt echipate cu un WDR de 120dB. Modele de 2 si 3 megapixeli sunt echipate cu tehnologia Darkfighter, capabila de producerea unor imagini color chiar si in conditii reduse de iluminare.

Inteligenta

EasyIP 3.0 vine pe piata cu noi functii de analiza video fata de generatiile anterioare. Aceste functii sunt:

  • Detectie trecere bariera virtuala ~line crossing detection: pot fi predefenite pana la 4 bariere virtuale, care in contextul intreruperii pot genera alarme si tratate conform politicilor de securitate din locatie.
  • Detectie de intrusi ~intrusion detection:patrunderea intr-o zona predefinita poate genera o alarma. Pot fi definite pana la 4 astfel de zone.
  • Detectie sustragere de obiecte ~ object removal detection: obiectele sustrase dintr-o zona predefinita pot genera o alarma.
  • Detectie obiecte nesupravegheate ~ unattended baggage detection: obiectele uitate sau lasate intentionat intr-o zona predefinita, ca bagaje, cutii, etc pot genera o alarma.
  • Detectie faciala.

Generatia de camere EasyIP 3.0 contine urmatoarele modele:

8 megapixeli

5 megapixeli

3 megapixeli

2 megapixeli

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


7 − = 5