Seagate SkyHawk 10TB pentru aplicatii de tipul Inteligenta Artificiala

0
1742

In ultimii ani, mari producatori de sisteme de monitrizare video si-au concentrat resursele in vederea implementarii unor sisteme de analiza inteligenta a fluxurilor video bazate pe conceptul de inteligenta artificiala (AI). Solutia acestora este completata, bineinteles de noile HDD-uri dezvoltate de cei de la Seagate dedicate sistemelor de tipul AI. Acestea ofera specialistilor in securitate banda si puterea de procesare necesare in sistemele de analiza video.

In conditii normale de operare, discurile SkyHawk sunt capabile de gestionarea simultana a pana la 64 de fluxuri video HD si respectiv 16 fluxuri video AI. Noul firmware ImagePerfectAI asigura faptul ca imaginile de calitate superioara sunt stocate si procesate fara pierdere de cadre.

Ce anume califica HDD-urile SkyHawk in sfera sistemelor de AI caracterizate de procese intense de procesare CPU/GPU? Tocmai capacitatea sa de procesare a unor date mari si un cache imbunatatit. Acestea permit o latenta extrem de redusa performante in citirea aleatorie a datelor in procesul de analiza video.

Noile HDD-uri SkyHawk AI suporta rescireri de date de pana la 550TB/an, de peste trei ori mai performante in comparatie cu HDD-urile clasice SkyHawk si un MTBF de 2.5 milioane de ore. HDD-urile prezinta un consum redus si este prevazut cu senzori de vibratii la rotire. Pot functiona in configuatii RAID.

Garantia noilor HDD-uri SkyHawk oferita de productori este de 5 ani. Mai mult, Seagate garanteaza un procent de recuperare cu succes a datelor corupte din cauze naturale sau virusi de pana la 90%.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


5 + = 12