SD9364-EH noul PTZ H.265 Vivotek

0
1824

Vivotek a lansat un nou PTZ IP, SD9364-EH, special creat pentru imbunatatirea experientei utilizatorilor in conditii de iluminat redus si acoperirea unor zone monitorizate cat mai ample.

Echipat cu iluminatoare IR cu raza de actiune pana la 250m si un zoom optic de 30x, SD9364-EH produce imagini clare in conditii de iluminat redus. De asemenea acesta adopta leduri IR de ultima generatie, VAIR (Vari-Angle IR). VAIR raspunde de ajustarea cat mai fina a ledurilor IR in raport cu controlul camerei in procesul de zoom-in-zoom-out.

SD9364-EH adopta tehnologia de compresie H.265. In combinatie cu tehnologia proprietara VIVOTEK Smart Stream II, utilizatori pot reduce banda necesara transmiterii fluxurilor video pana la 80%(in functie de zona monitorizata) in comparatie cu traditionalele camere H.264. Cele mai fine detalii pot fi capturate in regim de functionare 24/7 multumita rezolutiei FullHD, iluminatoarelor VAIR, functiei WDR si a unui zoom optic de 30x. Gradul de protectie este clasicul IP66, pentru camere de exterior, cu o certificare NEMA 4X de protectie la ploi, praf si coroziune. SD9364-EH functioneaza intr-o gama de temperatura cuprinsa intre  -50°C ~ 55°C, reprezentand astfel candidatul ideal pentru operarea in zone extreme. Poate monitorza cu usurinta zone deschise ca porturi, orase, parcari, unde se pune accent pe precizie si calitatea imaginilor.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


4 + 2 =