Reolink Argus 3 Pro – performantă și elegantă

0
789

Securitatea casei a devenit o parte extrem de competitivă a sectorului tehnologic în ultimii ani. De la nume cunoscute, cum ar fi Google și Logitech, până la mărci de nișă precum Eufy și Reolink, există o mulțime de alegeri acolo dacă doriți să fiți cu ochii pe casa dvs.

Reolink oferă o varietate de tipuri de camere pentru a se potrivi nevoilor diferite, unificându-le în același timp sub acoperișul unei singure aplicații.

Ceea ce diferențiază Argus 3 Pro de rivalii săi este includerea detectării persoanelor și vehiculelor, un reflector de 230 de lumeni care se poate aprinde atunci când este detectată mișcare și capacitatea de a se conecta la Wi-Fi de 5 GHz și la 2,4 GHz. Este, de asemenea, clasificat IP65, deci poate fi lăsat în aer liber pe orice tip de vreme.

Poate cel mai important este faptul că poți evita plata taxelor de abonament. Asta pentru că Argus 3 are un slot microSD. Introduceți un card (până la 128 GB) și puteți pe care camera le detectează.

Argus 3 Pro este construit solid și vine cu o varietate de opțiuni de montare, în funcție de nevoile dvs. Bateria reîncărcabilă încorporată de 6000 mAh face ca amplasarea să fie o ușoară, fără să vă faceți griji cu privire la găurile prin casa dvs. Dacă doriți, puteți adăuga chiar și un panou solar care oferă energie prin portul de încărcare USB. Bateria ar trebui să țină între una și patru săptămâni, dar panoul solar te va ajtua in privința asta.

Instalare

Suporturi incluse pentru perete, birou și chiar pentru copac/stâlp

În cutie, veți găsi un suport de perete pe care îl puteți înșuruba pe un perete (sau tavan), un suport pentru a plasa camera în interior pe un raft, plus o curea care vă permite să fixați suportul de perete pe un stâlp sau un copac. .

Suportul de perete are un mecanism blocabil care ține articulația sferică în loc după ce ați ales unghiul dorit al camerei.

Pentru suportul de perete, primești, de asemenea, un șablon din plastic care să te ajute să pregătești găurile pilot înainte de a incepe.

Configurarea camerei se face folosind aplicația Reolink. Trebuie scanat un cod QR, iar dispozitivul utilizează apoi conexiunea Wi-Fi existentă pe telefon pentru a stabili conexiunea. În general, totul este rapid.

Dacă optezi pentru panoul solar, asigură-te că îl poziționezi corect (în mod ideal orientat spre sud) pentru o expunere maximă la soare. In acest fel veți descoperi că bateria camerei se menține la un nivel ridicat de încărcare în timpul utilizării normale.

Detecția mișcării

Argus 3 Pro are funcția de detectare a persoanelor și a vehiculului, care declanșează un eveniment ce este stocat pe cardul microSD (dacă e introdus unul). Atunci când este detectată mișcarea notificările au apărut destul de repede pe telefonul, ceea ce este important pentru orice cameră de securitate.

Aplicație și performanță

Calitate super pe zi și noapte

Integrare de bază Alexa/Google Assistent

Camera Argus 3 Pro oferă o calitate video excelentă de la senzorul său de 4Mp, atât ziua, cât și noaptea. Videoclipul este înregistrat la 2560×1440 si 15 FPS.

Noaptea, camera detectează în mod corect mișcarea persoanelor din câmpul său vizual. LED-urile cu infraroșu se opresc atunci când reflectorul este activat, permițând „viziune pe timp de noapte în culori”. LED-urile cu infraroșu sunt folosite atunci când nu există suficientă lumină disponibilă și reflectorul este stins, deoarece este detectată mișcare.

Dacă camera este montată jos sau suficient de aproape, astfel încât reflectorul să poată ilumina trecătorii, funcționează bine. Cu toate acestea, dacă l-ați instalat la primul etaj al casei dvs. pentru a minimiza furtul, veți descoperi că calitatea imaginii se bazează mai mult pe iluminatul stradal local.

În general, Reolink Argus 3 Pro este o cameră de supraveghere care își face treaba cu brio, alimentată cu baterie, care oferă videoclipuri cu o bună calitate atât ziua, cât și noaptea. Dacă căutați o cameră cu reflectoare și nu aveți nevoie de integrarea HomeKit, atunci aceasta este o opțiune foarte bună ca raport calitate/preț.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


− 1 = 3