Primul smartphone cu tehnologie FLIR de termoviziune

0
2226

FLIR Systems a anuntat ca Bullit Group, un producator consacrat de smartphone-uri robuste, rezistente la intemperii si socuri mecanice, a integrat microcamera Lepton FLIR de 80 x 60px in noul model Cat S60, creand astfel primul smartphone cu un senzor de termoviziune. Daca pana in acest moment, solutiile de pe piata de termoviziune mobila presupuneau utilizarea unui smartphone in combinatie cu un modul camera de extensie, noul Cat S60 integreaza aceasta facilitate prin utilizarea unui senzor FLIR. Smartphone-ul S60, parte din seria de smartphone-uri ultrarezistente, reprezinta cea mai recenta solutie de monitorizare video prin termoviziune.

flir

Combinand tehnologia Lepton FLIR, cel mai mic, usor, ieftin microbolometru, smartphoneul cu sistem de operare Android Cat S60 extinde capabilitatiile unui smartphone obisnuit. Cu o capabilitate de a vedea si in bezna totala, de a afisa caldura invizibila ochiului uman, Cat S60 permite utilizatorilor sa masoare temperatura obiectelor de la distanta de pana la 30m, detectia de pierderi de caldura in jurul ferestrelor sau a usilor, punctele cu un grad ridicat de umiditate. Acest smartphone este solutia ideala pentru profesionisti, electricieni, entuziasti sau personal repsonsabil de situatii de urgenta.  Utilizatorii beneficiaza de un sistem flexibil caracterizat de imaginii cu grade ridicate de detalii pana la imagini de termoviziune.

Noul model Cat S60 este extrem de robust, rezistent si versatil. Vine cu un display, protejat de Corning Gorilla Glass 4, performant chiar si expus la lumina puternica cum e cea solara, raspunde extrem de rapid chiar si utilizand manusi si e rezistent la intemperii.

S60

Cat S60 depaseste performantele unui smartphone clasic. Poate rezista in apa pana la o adancime de 5m. Smartphone-uri din aceeasi categorie rezista doar pana la 2m adancime.

Cu o baterie mare de 3.800 mAh, nu se mai pune problema de low battery in zilele lungi de pe teren. Difuzorul de 105dB face posibil ca interlocutorul sa fie auzit chiar si in conditii galagioase. Ecranul este de 4.7″ si o rezolutie maxima de 720P, cu 32GB stocare si un procesor Snapdragon 671 octa-core cu 3GB RAM. S60 ruleaza ultima versiune de Android, 6.0 Marshmallow si ofera conexiune 4G LTE. Camera principala are 13 megapixeli, iar ce frontala 5 megapixeli, suficienti pentru captarea celor mai importante momente.

S60 2

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


9 − 6 =