Prima camera 7K din lumea CCTV-ului

0
2244

Intr-o perioada in care majoritatea producatorilor de camere IP se bat in lansarea celei mai performante camere 4K, Avigilon introduce un nou concept in lumea CCTV-ului si anume, prima camera de rezolutie 7K. Avigilion 7K Pro reprezinta prima camera single-senzor de 30 megapixeli. Conform celor de la Avigilon aceasta este capabila sa produca imagini caracterizate de un nivel ridicat de detalii chiar si in conditii extreme de iluminare. O singura camera Avigilorn 7K Pro poate acoperi o zona monitorizata de pana la 99 de camere traditionale de rezolutie VGA. Cu ajutorul tehnologiei High Definition Stream Management 2.0, aceasta pastreaza in parametri rezonabili banda necesara transmiterii de date si implicit capacitatea de stocare necesara pentru retentia datelor .

PrintAvigilon 7K Pro completeaza familia de super camere in componenta careia se regasesc modelele 4K, 5K si 6K HD Pro. Aceasta se preteaza in deosebi in monitorizarea zonelor vaste ca stadioane, cazinouri, malluri, parcari, aeroporturi, oferind imagini ce contin extrem de multe informatii, pornind de la distinctia a mai multor numere de inmatriculare din acelasi cadru, pana la recunoasterea faciala a sute de persoane care urmaresc un eveniment sportiv.

Compatibila cu lentile de tipul SRL, utilizatorii pot controla Irisul si focusul de la distanta. Numarul maxim de fps-uri la rezolutie maxima este de 12fps. Tehnologia propietara LightCatcher contribuie la captarea mai multor detalii in scenele cu un grad redus de iluminare si de zgomot.

Sursa: www.avigilon.com

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


+ 9 = 13