Paterneriat tehnologic Facit Data Systems si Hanwha Techwin pentru solutii de retail

0
1129

Noul parteneriat tehnologic dintre companiile Facit si Hanwha permite utilizarea camerelor de supraveghere IP Wisenet si a softwareului de analiza video inteligenta Calculus in monitorizarea fluxului de clienti din cadrul magazinelor.

Camerele Wisenet prevazute cu functii de tipul heat-map si contorizare de persoanle vin in ajutorul managerilor de magazin in identificarea posibilelor oportunitati de vanzare, supervizare si efectuare de rapoarte comparative pe ore, zile sau saptamani, a gradului de ocupare a magazinului, puncte fierbinti din magazin, timpul petrecut de clienti si de asemenea timpul de asteptare in cozile de la casele de marcat.

“Intr-o era in care competitia este extrem de puternica in sectorul retail, cunoasterea comportamentului clientilor pe durata vizitei magazinului este extrem de importanta in asigurarea faptului ca toate oportunitatile de vanzare sunt acoperite”, a declarat Tim Biddulph, Head of Product and Solutions, Hanhwa Techwin Europe.

Rapoartele efectuate cu ajutorul combinatiei camerelor Wisenet si a software-ului Calculus “vor ajuta managerii de magazine si oamenii de afaceri, de la magazine de cartier pana la supermarket-uri, in procesul de identificare a diferitelor cai de imbunatatire a experientei clientilor si reduce eventualele pierderi.” prin compararea numarului efectiv de persoane care au trecut pragul magazinului si vanzarile actuale, sabloane in achizitii etc.

Software-ul Calculus a fost proiectat pentru magazine de dimensiuni mari si include functii de contorizare persoane bidirectionala, heat-map, functii in timp real si time-lapse. Se pot utiliza maximum 64 de camere IP Wisenet in software-ul Calculus, pe un suport hardware prevazut cu un procesor Core I7.

Bineinteles in configuratii cu multiple calculatoare pot fi gestionate un numar mai mare de camere oferindu-se astfel configuratii nelimitate pentru beneficiarul proiectului in personalizarea sistemului in functie de necesitatile acestuia.

Solutia Argus pentru proiecte mici si mijlocii

Exista solutii si pentru proiectele mici, mai exact versiunea Argus, disponibila in patru variante cu optiuni de afisare imagini video pentru unul sau doua canale, contorizare persoane bidirectionala si heat maps in timp real.

“Scopul preinstalarii aplicatiei Facit in randul camerelor Wisenet consta in reducerea considerabila a timpului petrecut de integratori in procesul de identificare solutii in randul multitudinilor de solutii de pe piata”, a mai adaugat Biddulph.

Cea mai buna camera care defineste scopului acestui parteneriat este PNF-9010R/FHM cu functii de heat map, vizualizare 360°, 12 megapixeli si functie de dewarping.

Modelul de 2MP XND-6080/FPC vine cu functie de contorizare bidirectionala si cel mai recent si performant chipset Wisenet, la care se adauga un WDR imbunatatit si lentile varifocale motorizate.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


6 + = 10