Orange Smart Home

1
2603

Îți protejezi și controlezi casa oriunde ai fi și în orice moment al zilei, direct de pe telefonul mobil, cu Orange Smart Home. Această soluție îți permite să îți monitorizezi si controlezi de la distanță, prin intermediul unei aplicații, echipamentele din gospodăria ta, să primești notificări în caz de efracție, incendiu, inundație și altele. Astfel, știi tot ce se întâmplă în casă în absența ta.

dispozitive

Orange Smart Home este o soluție gândită pentru cei care își doresc un mod de viață mai confortabil, mai ușor, mai sigur și mai eficient din punct de vedere energetic. Îți poți personaliza pachetul Orange Smart Home cu senzorii doriți, în funcție de nevoile tale, iar echipamentele incluse se conectează simplu și ușor.

Programezi echipamentele pentru diferite acțiuni și scenarii, iar aplicația îți trimite notificări pe telefonul mobil, tabletă sau calculator.

scr3_romscr2_romÎn aplicația Orange Smart Home faci instalarea dispozitivului central și a senzorilor cumpărați, setezi diferite scenarii și acțiuni ori de câte ori consideri că este necesar. Astfel, îți controlezi casa când ești plecat și ai access la dispozitivele tale și scenariile definite, pentru a le activa sau dezactiva după nevoie. În funcție de setările efectuate, Orange Smart Home trimite notificări pe telefonul mobil prin SMS sau e-mail sau poate declanșa alte acțiuni ale echipamentelor.

Soluția include dispozitivul central, 6 senzori și acces la aplicația Orange Smart Home, însă pe viitor vor fi integrate și alte echipamente. Iar cu ajutorul acesteia, te conectezi prin telefon, tabletă sau PC la dispozitivul central de unde poți controla întreaga casă.

sursa: Orange.ro

1 COMENTARIU

  1. Am facut niste calcule si cu pretul initial de achizitie plus pretul abonamentului se ajunge mult mai scump decat daca s-ar achizitiona un sistem de alarma wireless de la alti comercianti care nu obliga la abonamnete, de exemplu Smanos sau Chuango.

LĂSAȚI UN MESAJ


8 + = 17