NXPTZHD pentru medii extreme de functionare

0
915

NXPTZHD este cea mai recenta camera PTZ lansata de cei de la Videotec intr-o carcasa de otel inoxidabil, rezolutie FullHD. Aceasta camera se preteaza in primul rand in aplicatiile extrem de corozive ca zone industriale, aplicatii marine sau de trafic intens.

Specificatii NXPTZHD

PTZ-ul Videotec vine cu o rezolutie 1080P la 60 de cadre pe secunda si un senzor destul de mic pentru acest tip de camera, de doar 1/2.8″, insa cu un zoom optic de 30x poate obtine detalii unor obiecte situate la distante de peste 100m. Poate produce pana la 4 fluxuri video simultane cu o banda cumulata de maxim 20Mbps.

Comaptibil cu standardul ONVIF-S acest PTZ poate fi integrat in cele mai cunoscute platforme VMS de pe piata. Functii ca si control PTZ, incluzand control stergator, preset-uri, activare leduri IR si alte setari.

Fara mentenanta. Acest speedome elegant, nu necesita mentenanta si este in totalitate produs din otel inoxidabil AISI316L. Rezistenta la coroziune este asigurata de un proces dublu de polishare la suparafata a carcasei. Performantele mecanice ale acestei camere sunt maximizata atingand viteze de pana la 100°/s si o precizie a preset-ruilor de pana la 0.02°

PTZ-ul vine cu o carcasa rezistenta la intemperii cu un grad IP68, fapt ce ii asigura functionarea in imersie totala pana la 1m adancime pret de 2 ore. La aceasta se adauga o certificare IP69 conform careia poate fi curatat cu jeturi de apa la presiuni si temperaturi ridicate. Plaja de temperaturi in care acesta activeaza in parametri este cuprinsa intre  -40°C to 60°C.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


+ 8 = 11