Noul speed dome 4K Hanwha Techwin

0
1817

Hanwha Techwin, fostul Samsung Techwin, se alineaza la trendul pietei si lanseaza un nou produs din familia Wisenet P. PNP-9200RH reprezinta noul speed dome 4K si leduri IR cu un zoom optic 20X.

Datorita rezolutiei 4K (8 megapixeli), PNP-9200RH combina standardul de compresie H.265 cu codecul proprietara Wisestream in vederea utilizarii benzii intr-un mod cat mai eficient si implicit a capacitatii HDD-urilor necesare pentru retentia inregistrarilor. Obiectele situate pana la o distanta de 190m pot fi monitorizate de aproape multumita zoom-ului optic de 20x si a ledurilor IR cu care aceasta este prevazuta. Procesul de monitorizare este completat de functia pan 360° endless, tilt de 190°, functii de auto-tracking si reducerea vibratiilor induse de vant sau alti factori externi.

 

Din punctul de vedere al specificatiilor mecanice, PNP-9200RH este certificat IP66 si IK10, mai exact, fiind rezistent la intemperii si la acte de vandalizare. Reprezinta candidatul ideal in aplicatii externe si medii solicitante. Subiectii si obiectele in miscare sunt monitorizati fluent multumita tehnologiei de scanare progresiva. Mai include, audio bidirectional, masti private, defog, precum si un slot de card SD pentru inregistrare automata a evenimentelor in cazul deconectarii de la retea.

Ca membru al familiei Wisenet, acestea incorporeaza functii de analiza inteligenta a scenei ca, prezenta/absenta, sabotaj, detectie audio cu metadate.

PNP-6200RH reprezinta unul din cele mai performante camere PTZ de pe piata, produs care face fata cu succes la cele mai solicitante conditii de functionare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


+ 7 = 9