Noul sistem de parking management de la Hikvision

0
2369

Platforma software iVMS-5000 isi extinde gama de module inteligente cu un nou membru. Este vorba de noul modul Parking Managment special creat pentru managementul intrarilor si iesirilor dintr-un parking. Ajuta la asigurarea accesului in parcare prin intermediul monitorizarii in timp real a autoturismului, LPR (License Plate Recognition), liste de numere de inmatriculare de tipul whitelist si blacklist, controlul automat a barierei, sisteme de afisare a capacitatii parkingului si a numerelor de inmatriculare disponibile.

Cat de enervant poate fi cautarea dupa un loc de parcare disponibil? In ce zona e parcat autoturismul? Acestea sunt cateva dintre intrebarile la care inginerii de la Hikvision au gasit raspunsul la problemele parcarilor aglomerate si vaste.

Noul modul permite inregistrarea si cautarea dupa informatii ale autoturismelor situate in parking, generarea de rapoarte, precum si crearea unor reguli de alarmare pentru optimizarea intregului proces.

ivms

Functii cheie

Eficienta marita

Modulul de Parking Management satisface cerintele exigente ale unui sistem de parking, valorificand tehnologia LPR si a mecanismelor de control automat a barierelor fata de sisteme traditionale de eliberare a ticketelor de acces. Permite efectuarea de interogari si crearea de statistici post eveniment sporind astfel eficienta unui sistem de parking.

Sporire nivel de securitate

ModuluL de Parking Management ofera monitorizare 24/7 a punctelor de acces din parking, facilitand monitorizarea continua si a investigatiilor post eveniment. Poate genera alarme daca un vehicul neautorizat se aproprie de zonele de acces in parking sporind astfel nivelul de securitate al parkingului.

Aplicatii multiple

Sistemul de Parking Management se poate reprezenta solutia multor tipuri de parcari, de la centre de shopping, campusuri universitare, parcari publice si spitale. Acest modul poate centraliza si gestiona mai multe parkinguri in acelasi timp avand o functionalitate de asemanatoare CMS-urilor din sistemele de centralizare video.

Integrare

Plaftorma SDK este disponibila pentru integrari terte, de asemenea se poate pune la dispozitia dezvoltatorilor de aplicatii software si un ghid de programare, o varianta demo si bibliotecile implicate.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


5 − = 3