Noul calculator de stocare de la Hikvision

0
4037

Fiecare producator de sisteme de monitorizare video vine in ajutorul integratorilor de sistem  cu solutii software de estimare a capacitatii totale de stocare necesare in vederea pastrarii inregistrarilor video pentru o perioada data sau numarul de zile care pot fi stocate pe un HDD de o anumita dimensiune. Bineinteles, ca aceste valori sunt empirice si reprezinta a estimare a producatorului in functie de numarul de camere, rezolutie, frame rate si banda.

Printre acesti producatori se numara si Hikvision, care a lansat o noua varianta a softului Disk Calculator. Acesta poate fi descarcat de aici.

Odata instalat si lansat in executie, utilizatorul poate dimensiona sistemul de stocare in functie de numarul de camere si alte variabile.

1

In cazul a 16 camere IP de 2 megapixeli, 25 de cadre pe secunda, o banda de 4096 kbps, codare H.264 si inregistrare continua, pe un HDD de 4TB, se pot pastra inregistrarile pentru maxim 5 zile.

2

 

Acelasi sistem IP are nevoie de 16TB pentru a pastra inregistrarile pentru 20 de zile.

3

In cazul unui DVR TURBO HD cu 8 camere de 1 megapixel, pe un HDD de 4TB acesta va inregistra continuu in jur de 14 zile, iar pentru pastrarea inregistrarilor pentru 20 de zile, e nevoie de 6TB.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


5 + 8 =