Noul bullet panoramic multi-lens de la Dahua

0
1259

Dahua Technology a introdus un nou produs in randul camerelor de supraveghere video panoramice,  IPC-PFW8601-A180, dotata cu trei senzori si trei lentile, impreuna producand imagini de 180°.

Noul model cu multiple lentile si imagini panoramice de 180° faciliteaza captarea de imaginii ale unor arii deschise ca mall-uri, stadioane, monitorizare de orase, etc. Insotita de o tehnologie de ultima ora de imbinare imagini, camera vine cu trei senzori de 2 megapixeli care lucreaza in tandem creand astfel o perspectiva de 180°. Se urmareste cu o singura camera inlocuirea mai multor camere clasice cu un singur senzor, reducand astfel costul instalatiei, capacitatii de stocare si a mentenantei.

Contrastul si luminozitatea fiecarui senzor pot fi ajustate individual, obtinandu-se imagini panoramice extrem de clare. IPC-PFW8601-A180 integreaza un filtru IR mecanic si un WDR de 120dB, fiind ideala in aplicatii in care exista fluctuatii ale mediului de iluminare. Aditional, aceasta camera implementeaza tehnologia propietara Dahua Starlight, fapt ce permite furnizarea de imagini in conditii reduse de iluminare.

IPC-PFW8601-A180 se alineaza la trendul pietei in ceea ce priveste prezenta functiilor de analiza video inteligenta si integreaza functii ca detectie trecere peste o bariera virtuatala, detectie de intrusi, detectie de obiecte abandonate, detectie de sustragere obiecte, la care se adauga un raspuns extrem de rapid la aceste evenimente. Totodata, camera este capabila de detectia faciala si detectia de sabotaj eficientizand astfel intregul proces de monitorizare video.

Camera este prevazuta cu leduri IR cu capacitate de ajustare si compensare a intensitatii in functie de distanta fata de obiect. Tehnologia Smart IR previne suprasaturarea imaginilor in cazul in care obiectele monitorizate se deplaseaza sau sunt prea aproape de camera.

Functioneaza intr-o gama de temperaturi cuprinse intre 40 °C si 60 °C, prezinta un grad de protectie la intemperii IP67 si protectie la vandalism IK10.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


6 − = 4