Noua camera panoramica HIKVISION de 32 megapixeli PanoVu

0
1832

In urma cu cateva zile, Hikvision a mai adaugat un nou produs portofoliului de produse, prin lansarea unei noi camere panoramice PanoVu, care atinge incredibila rezolutie de 32 megapixeli.

Noua camera DS-2CD6984G0-IH(S)(AC) de rezolutie 32 megapixeli incorporeaza patru senzori mari de 1/2″ PS CMOS cu ajutorul carora produc imagini panoramice de 180° in plan orizontal si 95° in cel vertical. Cele patru imagini apartinand fiecarui senzor in parte sunt alipite in mod automat de procesorul camerei in vederea producerii unei imagini panoramice.

Frank Zhang, Manager General in cadrul departamentului de Marketing Hikvision a declarat, “suntem entuziasmati de introducerea acestei camere panormice in premiata familie PanoVu. Organizatiile ce detin arii extinse sunt in permanenta cautare de modialitati inovative de monitorizare si protectie a perimetrului. Camera noastra de 32 megapixeli ofera cea mai remarcabila perspectiva panoramica si functii de monitorizare de pe piata.”

Rezolutie HD impresionanta

Camera produce imagini la o rezolutie maxima de 8160 x 3616 pixeli. La aceasta rezolutie se adauga o rata a cadrelor de maxim 30, fapt pentru care imaginile sunt extrem de fluente atat la vizualizare live cat si playback.

Claritate HD chiar si pe timp de noapte

Conceputa cu capabilitate de producere a imaginilor in conditii reduse de iluminare si prevazuta cu leduri IR, DS-2CD6984G0-IH(S)(AC) prezinta performante in medii extrem de solicitante pentru camerele conventionale. Se inregistreaza capabilitatea acesteia de producere a imaginilor color chiar daca gradul de iluminare scade sub 0 lucsi.


Moduri multiple de afisare a imaginilor

Camera dispune de multiple moduri de afisare a imaginilor produse de cei patru senzori in functie de nevoile utilizatorului. Pe langa imaginea panoramica de 32 megapixeli, utilizatorii pot opta pentru modificare rezolutiei la 8 megapixeli in vederea inregistrarii camerei in NVR-urile compatibile. De asemenea, camera poate produce 4 imagini de la fiecare senzor in parte fiecare avand 8 megapixeli.

Solutia ideala de monitorizare a zonelor vaste

Campurile vizuale ale fiecarei lentile in parte clasifica aceasta camera pentru instalarea in zone deschise, ca stadioane, mall-uri, platforme industriale, etc. O singura camera poate acoperi o zona care in mod normal este monitorizata de camere multiple, reducandu-se astfel numarul de canale IP utilizate in NVR sau software-urile de inregistrre. La aceasta se adauga o instalare si configurare facila, mai rapida si de ce nu orientata si pe raportul calitate pret.

Sursa: https://www.hikvision.com/

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


5 − 3 =