Noile XVR-uri de la Dahua

0
1801

Dahua Technology a anuntat lansarea noii generatii de inregistratoare video penta-bride, compatibile cu cele 5 tehnologii de pe piata CVBS/CVI/AHD/TVI si camere IP. Utilizatorii pot integra astfel intr-un singur sistem camere de supraveghere video indiferent de producator sau tehnologia sub care au fost dezvoltate.  Trendul pietei consta in adpotarea solutiilor exclusiv IP, insa Dahua impreuna cu alti producatori de renume, nu renunta la exploatarea pietei de sisteme analogice pentru care factorul decisiv in alegerea unui sistem de supraveghere sau chair update-ul acestuia il consituie cel financiar.

DVR-urile XVR fac parte din familia de produse HDCVI3.0. Exista modele de inregistratoare cu suport de 1, 2 HDD-uri SATA, la care se adauga noile modele de 4 si 8 porturi SATA. Multumita tehnologiei proprietare de compresie video si anume H.264+, in comparatie cu H.264, inregistratoarele HDCVI3.0 sunt acum capabile de salvarea pana la 70% a capacitatii totale necesare pentru retentia inregistrarilor. Cu alte cuvinte pe acelasi suport de inregistrare, XVR-urile sunt capabile sa pastreze cu pana la 70% mai mult timp inregistrarile video.

Modelele noi de XVR-uri vin cu 16 si 32 de intrari video. X24A3, X32 si X38 au 16 intrari penta-bride la care se pot adauga 8 camere IP de rezolutie maxim 5 megapixeli pe canal, cu o banda totala de 96Mbps. X24A5 si X28 au 32 de intrari video pentabride la care se adauga 16 canele IP, tot de 5 megaxpixeli rezolutie maxima si o banda de 64Mbps.

Inregistratoarele DAHUA ofera flexibilitate in ceea ce priveste optiunile de inregistrare in functie de detectie de miscare sau in contextul activarii unei intrari de alarma. La acestea se adauga si posibilitatea de creare de programe de inregistrare fara constrangeri asupra intervalului orar, toate acestea pot fi persoanlizate in functie de amplasarea camerei si importanta zonelor monitorizate. Aceste functii permit setarea sistemului intr-un mod cat mai eficient din punctul de vedere al conditiilor de salvare pe HDD a fluxurilor video. Orice setare efectuata asupra unei camere poate fi asignata si celorlalte camere.

Experienta utilizatorilor este de asemenea imbunatatita odata cu lansarea noilor inregistratoare. In primul rand, sistemul este capabil de detectie automata a tipului de semnal aplicat la intrarile analogice. Utilizatorul nu este nevoit sa navigheze prin meniu si in functie de modelul si perfomantele camerelor sa efectueze setarile in consecinta. Functii inteligente ca detectie faciala, a obiectelor abandonate sau disparute, trecere peste o bariera virtuala permit declansarea inregistrarii intr-un mod cat mai eficient posibil. La acestea se adauga posibilitatea de cautare dupa tipul de eveniment in combinatie cu hasurarea zonei de interes, sistemul returnand astfel toate clipurile video cu detectie de miscare, fara eforturi ridicate in cautare.

Noile XVR-uri simplifica intreg procesul de cautare a unui inregistrator potrivit compatibil cu sistemele analogice vechi depasite si rezolutiile ridicate oferite de camerele CVI/TVI/AHD/IP.

 

Sursa:www.asmag.com

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


− 1 = 6