Noile server Wisenet WAVE

0
957

Luna iunie aduce noutati in randul NVR-urilor marca Wisenet by Hanwha Techwin. Noi servere special create pentru platforma VMS Wisenet Wave sunt acum disponibile pentru comercializare. Compania de asemenea a anuntat disponibilitatea unei noi statii client WAVE cu software-ul preinstalat.

Ethan Kim, product manager la Hanwha Techwin America a declarat, ” toate serverele sunt preconfigurate cu platforma Wisenet Wave VMS avand patru licente de camere preactivate pentru asigurarea unei implementari rapide si facile cu un timp minim necesar configurarii. Avand o solutie cu software-ul preinstalat, integratorii nu vor mai fi astfel obligati sa instaleze sau sa configureze serverele pe masa de lucru. Munca acestora devine din ce in ce mai eficienta si extrem de redusa din punctul de vedere al costurilor.”

Aceste servere sunt optimizate si testate de departamentul tehnic Hanwha fapt pentru care integratorii pot porni un asftel de sistem cu un minim necesar de pregatire. Serverele Wisenet Wave sunt disponibile in doua variante, tower sau rackabile. In ceea ce priveste compatibilitatea, software-ul Wisenet Wave integreaza nativ camerele Wisenet de la Hanwha si camere conforme ONVIF.

Iata noile modele de NVR-uri:

Seria WRT – compacta

  • WRT-5301  – statie server-client  intr-o forma tower extrem de compacta. Usor de utilizat poate gestiona un trafic de pana la 470Mbps si stocare interna pana la 32TB pentru un singur site.
  • WRT-3301 – statie server-client intr-o forma tower compacta. Usor de utilizat poate gestiona un trafic de pana la 170Mbps si stocare interna pana la 32TB pentru un singur site.

Seria WRR – rackabila

  • WRR-5501 -NVR standalone 2U capabil de gestionarea pana la 96TB si un trafic generat de camerele de supraveghere de 470Mbps. Combinatia sursa de alimentare redundanta si variate forme de RAID califica WRR-ul ca solutie ideala pentru sisteme care gestioneaza cantitati ridicate de date si fiabilitate in timp.
  • WRR-5301 -NVR standalone 2U capabil de gestionarea pana la 64TB si un trafic generat de camerele de supraveghere de 470Mbps. Combinatia sursa de alimentare redundanta si variate forme de RAID califica WRR-ul ca solutie ideala pentru sisteme care gestioneaza cantitati ridicate de date si fiabilitate in timp.

Seria WWT – statie client

  • WWT-5301 – staite client usor de utilizat si de conectat local sau de la distanta la serverele Wisenet WAVE. Pachetul contine VMS-ul WAVE pre-configurat.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


+ 7 = 13