Noile HDD-uri Seagate de 14TB

0
1037

Seagate Technology tocmai a lansat cele mai avansate si de capacitate ridicata HDD-uri de pe piata. Noile HDD-uri Seagate de 14TB concentreaza ultimele tehnologii de specialitate ale companiei.

Gama de produse este compusa din HDD-uri dedicate NAS-urilor ca IronWorlf si IronWolfPro, HDD-uri dedidicate desktopurilor, BarraCuda Pro, cele optimizate pentru sistemele de inregistrare SkyHawk si HDD-urile care vizeaza centrele de date, Exos X14. Aceste HDD-uri permit utilizarea datelor digitale intr-o maniera cat mai eficienta stabilindu-se in acelasi timp noi recorduri in materie de viteza si capacitate.

Noua generatie de HDD-uri este o confirmare a unuia dintre principiile companiei, de optimizare a costurilor per TB, versatilitatea aplicatiilor si capacitate de stocare unica pe piata la data lansarii. Fie ca este vorba de uz personal, creativ si desing, gaming online sau sisteme de supraveghere scalabile, HDD-urile Seagate reprezinta punctul de baza pentru noi oportunitati de dezvoltare in randul pietelor multiple.

“Protectia, managementul si arhivarea datelor, nu mai depind neaparat de departamentele IT. Aceasta reprezinta responsabilitatea detinatorilor de afaceri, profesionistilor creativi, gamerilor online si a utilizatorilor de PC”, a declarat Matt Rtledge, vice presedinte Seagate. “Am inteles natura critica a datelor in identificarea oportunitatilor pentru eficienta stocarii acestora. De la centrele de date pana la uz personal, scopul nostru consta in accesul, stocarea si transferului de date intr-o maniera cat mai rapida si fiabila.”

SkyHawk 14TB – optimizat pentru sistemele de supraveghere video

Avantul incredibil al industriei de supraveghere video in materie de rezolutie, retentie extinsa a inregistrarilor, necesita solutii avansate de stocare. HDD-urile Seagate SkyHawk contribuie printr-o combinatie optima intre performanta, capacitate ridicata si fiabilitate, cu alte cuvinte, cele mai importante aspecte intr-un sistem de supraveghere video.

Avand posibilitatea de stocare a peste 9000 de ore de inregistrari video la rezolutie HD pentru maxim 64 de camere, HDD-urile SkyHawk de 14TB sunt optimizate pentru instalare in DVR/NVR-uri in vederea functionarii 24/7. HDD-urile sunt prevazute cu firmware-ul Image Perfect menit in minimizarea pierderilor de cadre si a indisponibilitatii inregistrarilor. Perioada de garantie oferita de producator este de 3 ani. Posesorii de astfel de HDD-uri beneficiaza de tehnologia SkyHawk Health Management care permite monitorizarea si analiza integritatii HDD-urilor si totodata prevenirea, interventia si recuperarea acestora de al eventualele anomalii.

IronWolf & IronWolf Pro 14TB

Dedicate pentru NAS-uri, HDD-urile IronWolf & IronWolf Pro 14TB continua sa impinga granitele acestui domeniu catre noi performante in materie de fiabilitate. Acestea suporta scrieri si suprascrieri de pana la 300TB/an si sunt prevazute cu firmware-ul AgileArray dedicat serverelor NAS cu perfromante in , RAID, senzori de vibratie rotationali, balansarea platanelor duale, management avansat al alimentarii si controlul erorilor la recuperarea HDD-urilor.

Utilizatorii de HDD-uri Seagate IronWolf beneficiaza de serviciul Seagate Rescue Data Recovery Services pentru 2 ani, in vreme ce garantia HDD-uril este de 3 si 5 ani pentru IronWolf, respectiv varianta Pro.

“Pentru majoritatea companiilor de specialitate, stocarea datelor reprezinta una dintre cele mai rapid dezvoltate componente ale infrastructurii IT. Utilizatorii de sisteme Synology vor fi incantati de noile HDD-uri Seagate IronWolf de 14TB”, a declarat Vincent Tsai, product marketing manager in cadrul Synology Inc. ” Printr-o colaborare nemarginita, Seagate si Synology furnizeaza o solutie fiabila de stocare si backup.”

BarraCuda Pro 14TB

Ca raspuns la cresterea exponentiala a interactiunilor online dintre diferite domenii si la cererea constanta de productivitate ridicata, HDD-urile Barracuda Pro de 3.5″ ofera in continuare profesionistilor solutia ideala de stocare pentru statii de lucru desktop sau pentru sistemele DAS (Direct Attached Storage).

Profesionistii, afacerile mici si staff-urile IT, toti au nevoie de furnizarea unei cantitati ridicate de date si de protejarea acestora. HDD-urile BarraCuda Pro combina 7200 de rotaii pe minut, cu o viteza de transfer a datelor de 250mb/s si cel mai ridicat cache de pe piata de 256MB (posibil prin tehnologia Multi-Tier Caching Technology MTC). Toate acestea sunt dispnobile in versiune de 14TB de stocare.

Fie ca este vorba de editare intensiva a unui clip 8k sau de transferul unui fisier de dimensiune ridicata pe un DAS, HDD-urile BarraCuda Pro asigura un nivel ridicat de viteza, versatilitate si durabilitate la un cost redus, plus o garantie de 5 ani.

Exos X14

Construit pentru eficienta, fiabilitate si raspuns la cererile de securitate ale celor mai avansate centre de date hiperscalabile, HDD-ul Exos X14 ofera capactiate de stocare ridicata intr-o versiune compacta de 3.5″. Combinat cu tehnologia cea mai eficienta din punct de vedere al consumului, Exos X14 reprezinta candidatul ideal pentru maximiarea capacitatii de stocare a centrelor de date cu reducerea complexitatii si a costurilor operationale.

Exos X14 furnizeaza cu pana la 40% mai multi petabytes per rack in comparatie cu fratele mai mic de 10TB. Prevazute cu heliu, acesta sunt cu 10% mai usoare versus hdd-urile clasice. Vin si in varianta de sistem modula EXOS E 4U105 pentru scalare la o valoare fara precedent de 1.4PB.

Exos X14 anticipeaza cererile pietei de securitate prin criptarea datelor fara degradarea performantelor sistemului. Producatorul ofera garantie de 5 ani si sunt certificate in conformitate cu standardul FIPS 140-2, nivel 2 de certificare precum si ISO/EIC 15498.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


+ 2 = 9