Noile dispozitive de stocare Hikvision

0
1988

Hikvision, cel mai important furnizor mondial de produse și soluții inovatoare de supraveghere video, a lansat în Europa o nouă gamă de dispozitive de stocare de înaltă calitate pentru a satisface cererea clienților pentru soluții de stocare securizate. Portofoliul de produse include carduri de memorie inteligente, SSD-uri, unități flash USB și HDD-uri de rețea (NAS).

Ca furnizor principal de supraveghere, Hikvision a acumulat o multitudine de cunoștințe pe parcursul anilor de dezvoltare a unor produse inovatoare pentru industria de securitate. Această experiență și cunoștințe sunt acum utilizate pentru a crea soluții de stocare portabile, care sunt concepute special pentru a completa soluțiile de supraveghere, oferind suport esențial. Un exemplu în acest sens este un algoritm de auto-dezvoltare în cardurile microSD și SSD-urile Hikvision care asigură o performanță stabilă și excelentă. Aceste produse sunt, de asemenea, testate cu camere IP și recordere Hikvision, asigurând o compatibilitate completă. Stocarea locală este o parte foarte importantă a unei soluții, deoarece oferă backup local.

Cardurile microSD Hikvision sunt utilizate pentru a extinde capacitatea telefoanelor inteligente, fiind compatibile cu telefoanele Android.

Există, de asemenea, o linie completă concepută pentru consumatori, inclusiv carduri de memorie, SSD-uri, unități flash USB, unități SSD / HDD portabile, și unități NAS pentru a satisface o gamă largă de nevoi. Un exemplu de inovație pe care Hikvision o adaugă în aceste produse este noua unitate USB M200F, care oferă siguranță de criptare a amprentelor digitale. Acesta este un avantaj deosebit, în special în lumina noilor reglementări GDPR din Europa care protejează datele cu caracter personal. Aceste produse îmbogățesc întregul portofoliu și sunt făcute pentru a fi atractive pentru consumatori, prin design-ul și culorile produselor.

“Începând cu luna mai a anului trecut, Hikvision lucrează la produsele SSD și memorie flash, profitând de experiența sa în domeniul procesării video și al gestionării datelor, câștigat de-a lungul unui deceniu”, spune Peter Guan, directorul departamentului de vânzări și marketing al Hikvision Europe. “Am lansat deja o serie de carduri inteligente de stocare și unități flash USB, printre altele, și vom continua să dezvoltăm produse care să îi ajute pe oameni să surprindă și să împărtășească experiențele lor, precum și să completeze soluțiile de supraveghere”.

Sursa: www.overseas.hikvision.com

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


+ 9 = 17