Noile camere WisenetX pentru spatii de mici dimensiuni

0
1536

Hanhwa Techwin isi concentreaza atentia asupra spatiilor de dimensiuni reduse prin lansarea a 5 noi modele de camere din familia Wisenet X. Camerele de 2 megapixeli incorporeaza functii de analiza inteligenta ca analiza audio si detectie de blur si prezinta performante daca sunt expuse unor surse puternice de lumina, laterne, faruri sau alte metode de sabotare.

Noua gama de produse prevazute cu standardul de compresie H.265 este compusa din 5 dome-uri antivandal cu prefixul XNV. Aceste camere IP antivandal au rezolutia de maxim 2 megapixeli, suficienta pentru spatiile de mici dimensiuni, si variante de lentile de 2.4mm (XNV-6012 si XNV-6012M), respectiv 3.6mm pentru XNV-6013M, XNV-6022R si XNC-6022RM.

Camerele au fost special crerate pentru spatii limitate ca lifturi, holuri, casa scarilor si magazine mici. Modelele XNV-6012M, XNV-6013M si XNV-6022RM sunt rezistente la vibratii, fiind astfel ideale in aplicatii de transport datorita si certificarii corespunzatoare.

Rezistente la vandalizare, aceste camere permit captarea imaginilor la o rezolutie de 2 megapxieli, la care se adauga un chipset extrem de perfromant si tehnologie de compensare dinamica a luminii WDR de 150dB. Noile mini-dome-uri sunt insotite de o lista lunga de functii inteligente, spre exemplu, identificarea sunetelor critice (focuri de arma, explozii, strigate, sau geamuri sparte) si generare de alarma. De asemenea acestea sunt capabile sa detecteze orice tentativa de defocalizare, fata umana, fum/ceata, treceri peste bariere virtuale, aparitia sau disparitia de obiecte, sabotarea sau manipularea camerelor.

La acestea se mai adauga control PTZ digital, audio bidirectional, mod afisare coridor, detectie de miscare si posibilitatea transferului evenimentului catre o camera PTZ care poate “sari” conform unui punct de preset pe zona de interes. In cazul deconectarii de la retea, aceste camere pot stoca pana la 256GB, datorita celor doua interfete SD/SDHC/SDXC cu care sunt prevazute.

Asemeni celorlalte produse din platforma Wisenet X, noile modele vin cu compresia proprietara Hanwha, WiseStream II, cu rol de codare dinamica pastrand o balanta intre calitatea imaginii si gradul de compresie in raport cu nivelul de miscare din imagine. Banda utilizata este imbunatatita cu pana la 99% in comparatie cu deja clasicul standard H.264, toate acestea prin simpla imprechiere a WiseStreamului II cu H.265.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


8 − 4 =