Mobotix introduce conceptul Cactus

0
500

MOBOTIX  isi canalizeaza resursele in domeniul cibersecuritatii si lanseaza un nou concept, numit conceptul Cactus. Acest concept urmareste distribuirea unei aprofundari comprehensive in protejarea produselor MOBOTIX impotriva amenintarilor unor atacuri cibernetice, coroborate cu educarea si utilizarea anumitor unelte de catre utilizatori si parteneri, in crearea si mentinerea unui control complet a unor sisteme de supraveghere si control acces securizate.

Obiectivul conceptului Cactus consta in implementarea unei campanii multimedia in jurul cibersecuritatii avand ca scop constientizarea potentialilor clienti precum si a celor existenti despre importanta securizarii datelor in randul sistemelor de supraveghere video IP si moul in care organizatiile se pot proteja cu ajutorul unor solutii inteligente si eficiente din punctul de vedere al costurilor. Criptarea completa a datelor fara puncte vulnerabile este extrem de importanta, fie ca sunt camere, cablaje, servere de stocare si platforme de management video. Similar unui cactus cu ramuri acoperite de tepi, absolut toate modulele (camere, servere, cabluri, VMS-uri) dintr-un sistem MOBOTIX sunt prevazute cu “tepi” de protectie impotriva accesului neautorizat.

Thomas Lausten, Chief Executive Officer la MOBOTIX a declarat, “sistemele moderne de monitorizare video si control acces ajuta la protejarea persoanelor, bunurilor si a proprietatilor, insa acestea devin tot mai des tinta infractorilor care reusesc sa se infiltreze, priau controlul si le dezactiveaza. Trendul  Internet of Things consta in interconectarea a milioane de dispozitive IP , prin urmare, industria sistemelor de securitate este obligata sa instrumenteze si sa creeze platforme securizate cu rol de diminuare a riscurilor asumate in calea hacker-ilor”.

Ca si leader industrial in randul sistemelor de supraveghere video, cei de la MOBOTIX sunt increzatori in conceptul Cactus, cu un semnificativ rol in protejarea fiecarui element de design, productie si functionarea a tuturor dispozitivelor angrenate intr-un sistem de securitate.

MOBOTIX utilizeaza servicii de tipul SySS pentru a asigura cele mai ridicate nivele de securitate. SySS este o companie de securitate care activeaza in domeniul testarii sistemelor de securitate atat in versiune software cat si hardware. Printre clientii SySS se regasesc Basler Versicherungen, Bundeswehr, CreditPlus Bank AG, Daimler, Deutsche Bank, Deutsche Flugsicherung, Festo, Hewlett-Packard, Innenministerium/LKA Niedersachsen, SAP, Schaeffler, Schufa, T-Systems si Union Investment.

Sebastian Schreiber, CEO SySS, a declarat, “Contractul cu MOBOTIX ne permite efectuarea de teste de penetrare asupra echipamentelor acestora. Testele initiale care au avut in prim plan camere MOBOTIX au produs rezultate pozitive.”

“Cibersecuritatea va ramane mereu in centrul atentiei pentru MOBOTIX”, a adaugat Lausten, ” vom lucra indeaproape cu clienti si agentii guvernamentale pentru protectia tehnologiilor si a sistemelor cu rol de a crea o societate mai sigura pentru noi toti.”

Mai multe detalii puteti descoperii in noua brosura de cibersecuritate marca MOBOTIX de aici.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


+ 3 = 7