Milestone, detine recordul pentru cele mai multe dispozitive integrate

0
2559

6000 de dispozitive sunt acum compatibile cu platforma de management video Milestone XProtect odata cu lansarea pack-ului Device Pack 9.0. Dispozitivul cu numarul 6000 este Q1942-E PT de la AXIS, de altfel, premiata la conferinta sustinuta de Milestone Community.

Noul patch cuprinde 50 de noi camere de la Arecont, printre care se numara camerele de 5 megapixeli din generatia Arecont Stellar. Pentru camerele 4K, utilizatorii pot efectua incepand cu Device Pack 9.0 focus de la distanta, control P-Iris, mod de functionare zi noapte, respectiv cazinou.

Oncam se bucura de integrarea a noua camere din generatia Evolution printre care se numare modelele de 12 megapixeli si vizualizare 360°.

Milestone lucreaza indeaproape cu producatorii de specialitate inscrisi in programul Camera Partner Program (CaPP) in vederea obtinerii unei experiente optime intre produsele hardware si VMS-ul XProtect VMS. Aceleasi principii si teste riguroase se aplica si in cazul colaborarii cu platforma ONVIF.

Inainte de lansarea standardului ONVIF, camerele IP compatibile listate si in pagina de camere de pe milestonesys.com, erau testate de inginerii de la Milestone pentru a a sigura o functionalitate completa cu platfoma de tipul open XProtect. Acest fapt permite comunitatii Milestone sa opteze pentru cele mai bune dispozitive in vederea satisfacerii cerintelor pietei.

Henrik Sydbo Hansen, Group Manager, Devices & Integration a declarat, “ONVIF nu e doar ONVIF. Ne asiguram ca toate dispozitivele listate ca fiind compatibile, sunt testate si certificate cu versiunea corecta de ONVIF. Astfel clientii si integratorii sunt asigurati de o compatibilitate completa a dispozitivelor ONVIF.”

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


2 + 8 =