Mai multe camere, mai clar, capacitate extinsa – WD Purple 10TB

0
1129

In 2015, Western Digital Corporation a lansat modelul de HGST Ultrastar He10 de 10TB, iar aparitia variantei dedicate sistemelor de supraveghere video reprezenta doar o chestiune de timp. Iata dupa doi ani de zile, luna aprilie, reprezinta luna lansarii modelului Western Digital Purple de 10TB optimizat pentru monitorizarea video, implicit a proceselor de rescriere continue 24×7. Asemeni generatiei SkyHawk 10TB de la principalul concurent si anume Seagate, noile HDD-uri de 10TB pot gestiona pana la maxim 64 de fluxuri video la o rezolutie de HD.

Optimizat pentru a rezista in conditiile solicitante ale unui mediu de inregistrare oferit de DVR-uri si NVR-uri, HDD-urile de 10 TB sunt caracterizate de un consum redus de putere la care se adauga urmatoarele functii:

  • Tehnlogia 4K AllFrame – Piata camerelor 4K in 2017 este estimata undeva in jurul a 2% cu previziuni ca va atinge pragul de 20% pana in 2020. Tehnologia 4K AllFrame aduce imbunatatiri pentru suportul de streaming ATA in vederea reducerii de pierderi de cadre in conformitate cu tehnologia de gestionare proprietara a cache-ului. Modelele de 10TB WD vin cu noi versiuni de firmware care ofera protectie impotriva intreruperilor si a pixelarii clipurilor video din randul sistemelor de supraveghere video.
  • Tehnologia HelioSeal – HDD-urile WD 10TB utilizeaza tehnologia proprietara HelioSeal cu ajutorul careia, HDD-urile pot fi proiectate la o asemnea capacitate ridicata plus un consum redus.
  • Sisteme de supraveghere scalabile – Proiectate pentru operatii de scriere continue 24×7, HDD-urile suporta transferul de 180TB/an fapt fiind astfel un candidat perfect pentru sistemele de montiroizare video de dimensiuni medii si mari.

In ceea ce priveste pretul,  de pe site-ul producatorului acesta poate fi achizitionat la 399 $ MSRP cu o garantie de 3 ani. Ramane de vazut cat de mari vor fi diferente de pret la distribuitori autorizati autohtoni.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


7 + = 11