Made in RO: Solutie de recunoastere a numerelor de inmatriculare de la MetriciLPR

0
1175

MetriciLPR reprezinta o solutie software romaneasca de analiza a traficului, mai exact, furnizeaza cu acuratete informatii legate de fluxul auto in aplicatiile de specialitate. Produsul de baza este Metrici LPR, o solutie integrata de recunoastere a numerelor de inmatriculare, bazata pe sistemul de operare LINUX, in combinatie cu o gama variata de camere IP compatibile de la producatori ca Hikvision, Axis, Sony, Mobotix si Acti. Mai mult, orice camera capabila de transmiterea unor fluxuri video MJPEG poate fi integrata cu succes in aceasta solutie. Intreaga procesare a imaginilor si detectia numerelor de inmatriculare este preluata de catre server, la nivelul carora se pot accesa informatii importante referitoare la trafic, controlul accesului in parcari plus multe alte functii si rapoarte.

Punctele forte ale MetrciLPR sunt:

  • Colectare, analiza si intelegere date

Metrici detecteaza numerele de inmatriculare ale autovehiculelor prin analiza fluxurilor video transmis de catre camerele IP. Reprezinta o solutie analitica cu o interfata intuitiva si usor de utilizat, ceea ce permit utilizatorilor analiza si intelegerea fluxului auto din zonele monitorizate.

  • Acces la informatii indiferent de circumstante

Solutia software Metrici functioneaza cu o maxima acuratete in citirea numerelor de inmatriculare atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte, indiferent de conditiile meteorologice, numere de inmatriculare murdare sau viteza de rulare.

  • Corelare numere de inmatriculare cu o serie de evenimente

Odata captat numarul de inmatriculare, Metrici pune la dispozitia utilizatorilor informatii de interes si genereaza o serie de evenimente ca:

  1. Management de trafic si statistici
  2. Management de parking si statistici
  3. Alertarea organelor abilitate si autoritatilor locale pentru colectare de taxe si pastrarea sigurantei comunitatii
  4. Generarea de alarme in conditiile accesului intr-un perimetru alpersoanelor neautorizate
  5. Controlul barierelor in functie de numarul de inmatriculare. Liste de tipul white si black list
  6. Activarea unei intrari dintr-un sistem tert, integrare cu sisteme de cantarire si parking
  7. Instalare si utilizare facila

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


− 8 = 1