Lansare de produse noi Commax

0
2743

Unul dintre cei mai mari producatori de sisteme de interfonie si videointerfonie, COMMAX, tocmai a lansat doua produse noi facand parte din familia FINEVIEW. Este vorba de modelul de exterior DRC-4L, respectiv postul de interior CDV-43K. Pe langa designul modern si specific celor de la COMMAX, aceste produse se anunta a fi o solutie exceptionala din punct de vedere al raportului calitate pret.

                                                                                                            

cdv-43k                        drc-4l

Monitorul CDV-43K este caracterizat de un afisaj LED TFT cu o diagonala de 4.3″, necesita de o cablare pe 4 fire si poate fi instalat in configuratie maxima de doua monitoare, un post de exterior (camera), precum si doua extensii audio.

Postul de exterior DRC-4L este echipat cu un senzor de iluminare, poate fi utilizat atat in aplicatii externe cat si interne. Modul de instalare este unul aparent, iar alimentarea se realizeaza din postul de interior.  Designul este simplist si totodata inovativ. Butonul de apelare este de tipul touch.

 Aceste produse pot reprezenta solutia dumneavoastra de videointerfonie, la un pret accesibil, usor si rapid de instalat.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


9 − 5 =