iVMS-4200 versiunea 2.6.0.3

0
1099

Platforma software gratuita dezvoltata de Hikvision, iVMS-4200 versiunea 2.6.0.3 este disponibila publicului larg. Aceasta poate fi descarcata de pe portalul oficial Hikvision, accesand acest link.

Daca deja dispuneti de o varianta mai veche si doriti sa o actualizati la versiunea 2.6.0.3, puteti efectua un export al tuturor dispozitivelor inrolate, apoi importati fisierul in software-ul nou. Aceasta operatie se realizeaza din meniul System->Export System Config File. Salvati backupul sub un nume sugestiv, iar operatia de restaurare se va efectua din acelasi meniu System->Import System Config File.

Fata de versiunea anterioara au fost adaugate urmatoarele functii:

 1. Pentru o mai buna experienta a utilizatorilor, s-a optimizat clasificarea dispozitivelor. Acestea sunt clasificate astfel:
  • Hikvision Device care cuprinde urmatoarele dispozitive:
   • Encoding Device -DVR, NVR, Camere IP
   • Door station – Interfoane IP
   • Decoder – Decodoare, seria 64
   • Storage Server – Modul software pentru inregistrarea locala a fluxurilor video receptionate de la camere
   • Indoor intercom, Master Station – Posturi de interior de videointerfoane IP
   • Security Control Panel – Centrale de antiefractie Hikvision
   • Access Controller – Centrale de control acces Hikvision
  • HIK Cloud P2P Device – optiune care permite utilizatorului logarea in contul de Hik-Connect pentru afisarea dispozitivelor asignate la contul respectiv.
  • Third Party Encoding Device – permite utilizatorilor inrolarea de camere IP de la producatori terti.
  • Stream Media Server – permite receptionarea fluxurilor video de la camere si retransmisia acestora unui numar mai mare de clienti iVMS-4200.

 

<–Varianta anterioara a IVMS-4200 (stanga)

–>Varianta 2.6.0.3 a IVMS-4200 (dreapta)

 

 

2. Un nou design pentru afisarea modulelor disponibile. Operatorii pot selecta modulele de interes pentru afisare in panoul de Operatii si Control.

3. Modulul de Access Control a fost optimizat si i s-a adaugat functionalitata de Video Intercom.

4. Un nou modul de monitorizare stare a fost adaugat. Aceasta monitorizeaza starea usilor, activitatea cardurilor si alarmele generate de sistemul de control access.

5. Modul de pontaj (Time and Attendance). Acesta ofera functii multiple de management schimburi, statistici si alte functii avansate.

6. Panoul Security Control a fost optimizat. Modulul Real-time Alarm permite monitorizarea in timp real a alarmelor generate de centralele de efractie Hikvision, confirmarea acestora si efectuarea de cautari in istoric.

7. Modul de Management Evenimente cuprinde evenimentele si alarmele produse de sistemele de control acces, conexiuni eveniment card.

8. Functiile de heat map si contorizare sunt compatibile si cu sistemele Hikvision de inregistrare (DVR-uri si NVR-uri).

9. Utilizatorii pot selecta tipul streamului la redarea inregistrarii.

10. In cazul camerelor termice se pot afisa informatiile legate de temperatura in afisarea live a fluxurilor video.

11. Pe durata descarcarii inregistrarilor, in folderul destinatie va fi descarcata, la latitudinea utilizatorului, aplicatia de redare a inregistrarilor.

12. Suport pentru afisarea video si redarea de inregistrari pentru camera PanoVu DS-2DP-1636-D in modul de decodare hardware cu exceptia streamului video cu numarul trei. Numarul total de conexiuni simultane pentru accesarea fluxului video live cat si pentru redarea inregistrarilor este de maxim 6. De asemenea din modul de vizualizare Live, operatorii pot efectua o captare a imaginii originale.

13. Optiune de activare a tastaturii si a Joystick-ului.

14. Functie de autobackup configurari sistem saptamanal.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


7 − 1 =