iVMS 4200 versiunea 2.5.0.3

0
2946

Incepand cu luna iunie, Hikvision pune la dispozitia utilizatorilor versiunea 2.5.03 a platformei software iVMS-4200. Fata de versiunea anterioara, aceasta vine in completare cu noi functii care faciliteaza accesul rapid la inregistrarile video si nu numai. Printre echipamentele compatibile se numara, bineinteles, cele consacrate, camere IP, DVR, NVR-uril, decodere video, dar si videointerfoane IP si centrale de efractie – lansate inainte de finele lunii Decembrie 2015.

Functii noi

  1. Versiunea 2.5.0.3 dispune de doua pachete de instalare. Unul consta intr-un pachet complet de instalare, in vreme ce cel de-al doilea e o versiunea lite. Cel din urma contine functii ca vizualizare live, redare inregistrari, monitorizare alarme si panou de management dispozitive.

Vizualizare live

2. In conditiile in care aplicatia client este inchisa anormal, la urmatoarea rulare a softului, acesta va afisa ultima interfata utilizata.

3. In cazul afisarii camerelor in mod secvential, utilizatorul poate vizualiza camera urmatoare sau cea anterioara din secventa prin intermediul butoanelor  Previous si Next.

4. Functii noi de control al camerelor PTZ, ca functie patrulare si parcare one-touch.

1

5. Permite capturare de imagine pentru camerele fish-eye atat in modul de vizualizare live cat si pe inregistrari.

6. Operatorii pot vizualiza imagini live a camerelor IP via server media daca acesta a fost setat corespunzator.

7. Decodare hardware a fluxurilor video H.264 atat in modul de vizualizare live cat si in cazul inregistrarilor (cu exceptia sistemelor serverelor cu Windows XP).

4

8. Daca dispozitivul de inregistrare fie DVR sau NVR inregistreaza pe mai multe canale atat video cat si audio, operatorii pot selecta canalul pentru care doresc comunicare audio bidirectionala.

Redare inregistrari

9. Functie de fuzionare a inregistrarilor video in fisiere de 1, 2, 3, sau 4GB in contextul descarcarii inregistrarilor in functie de data.

2

10. Permite redare cadru cu cadru a inregistrarilor prin intermediul scroll-ului.

11. Zoom-ul poate fi controlat si prin intermediul scroll-ului mouse-ului.

12. Viteza maxima de redare  a inregistrarilor a crescut la 16x, fata de 8x a versiunilor anterioare.

13. S-a adaugat optiunea de selectare a sursei de redare a inregistrarilor. In aceasta versiune inregistrarile pot fi accesate atat de la nivelul Storage server, sau dispozitiv, sau ambele.

3

14. Nu mai exista limitari de timp in redarea VCA.

15. Din interfata de redare evenimente, pentru camere IP smart, este afisata doar detectia VCA (figura 1), iar pentru camerele iDS este disponibila doar Behavior Analysis (figura 2).

5

Figura 1

6

Figura 2

16. Cautarea inregistrarilor se face dupa LL.ZZ.HH:MM

17. Operatorii pot configura timpul de pre-play in cazul redarii evenimentelor.

 7

18. Functia de pop-up image a fost optimizata. Daca serverul de stocare nu este configurat, atunci doar fluxul video va fi afisat. De asemenea sunt contorizate evenimentele care necesita confirmare.

8

19. Posibilitate de generare statistici legate de contorizarea de persoane in functie de camera si perioada.

9

Altele 

20. Denumirea serviciului Ezviz Cloud P2P a fost schimbat in Hik cloud P2P

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


9 − = 2