IMPASSA – Next generation of wireless security systems

0
2150

DSC a lansat generatia urmatore a sistemelor de alarmare wireless – IMPASSA. Sistemul a fost proiectat pentru a fi o solutie completa, cu caracteristici de securitate care ofera o gam larg de comunicatii si optiuni de instalare pentru a se potrivi nevoilor în schimbare ale pieei sistemelor de alarma fara fir.

IMPASSA permite ca panoul de control si componentele sale wireless sa fie instalate oriunde este nevoie pentru o protecie optim. Cu un difuzor si microfon de înalt calitate, IMPASSA ofer o comunicare bidirectionala a centralei cu dispeceratul de paza si protectie. Avand incorporat sistemul VOX  si push-to-talk proprietarii de case pot vorbi cu usurinta prin intermediul operatorilor de linie de telefon.

Instalatorii pot instala dispozitivele wireless în numai câteva minute cu IMPASSA. Cu un singur fir necesare pentru alimentare timpul petrecut de instalator la client acasa scade simtitor. Adugarea altor dispozitive fara fir la sistemul existent se poate realiza, deasemena, in numai cateva minute, cu un set de instructiuni afisate pe ecran si usor de urmat.

Utilizand sabloanele de programare, seria IMPASSA permite instalatorilor si utilizatorilor finali sa configureze functiile de baza precum programarea zonelor, apelurilor sau DLS, prin introducerea de coduri simple de 4 cifre.

Sistemul suport pana la 32 de zone wireless si 16 telecomenzi (fara utilizarea unui slot de zona) si accepta 17 coduri diferite de acces ale utilizatorilor cu un tampon de 500 evenimente. Butoanele mari de pe tastatura îl fac ideal pentru o gama larg de utilizatori.

Functii precum afisarea pe ecranul LCD a temperaturii exterioare sau functia de reducere substantiala alarmelor false il fac sa fie un produs de succes.

sursa: comandor.ro

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


8 − 5 =