Imou Protect: Securitatea casei tale la un alt nivel

0
853

In era digitala, securitatea nu ar trebui sa fie un compromis. Cu Imou Protect, un serviciu de abonament, iti poti imbunatati experienta de securitate si poti face un salt semnificativ in tehnologia de protectie a casei tale. Acest articol te va ghida prin caracteristicile acestui serviciu si cum poate el transforma complet modul in care te simti in privinta securitatii.

Detectare AI imbunatatita

Bazandu-se pe puterea supercomputing din cloud, Imou Protect poate furniza mai mult de 200 de ori puterea de calcul a cipului incorporat pentru toate camerele. De asemenea, poate amplifica tipurile de obiecte care pot fi detectate. Cu precizie sporita, nu vei mai fi deranjat de alarme false.

  • Detectare umana
  • Detectare vehicul
  • Detectare animal de companie
  • Detectare colet

Raport de securitate

Cu Imou Protect, obtii avantajul de a mentine un control constant asupra securitatii tale, indiferent de locatia ta. Nu mai este nevoie sa fii acasa pentru a avea o privire asupra a ceea ce se intampla. Cu ajutorul Imou Protect, poti ramane conectat la sistemul tau de securitate si sa primesti informatii in timp real oriunde te-ai afla.

Prin intermediul raportului de securitate, ai acces la evenimentele care au declansat alarmele in fiecare zi. Iar cu ajutorul aplicatiei de pe telefonul tau mobil, vei putea sa afli rapid ce s-a intamplat si cand, astfel incat sa poti reactiona prompt la orice situatie. Este un mod convenabil si eficient de a-ti mentine casa si proprietatea in siguranta, indiferent de planurile tale sau de locatia ta in lume.

Partajarea dispozitivului cu mai multi utilizatori

Cu Imou Protect, poti partaja usor si rapid dispozitivele conectate cu pana la 20 de utilizatori. Astfel, toata familia sau prietenii pot avea acces la notificari, inregistrarile din cloud si gestionarea dispozitivelor pentru o protectie cuprinzatoare.

Descarcarea inregistrarilor de pe cardul SD de la distanta

Nu mai este nevoie sa introduci cardul SD in computer de fiecare data cand doresti sa descarci inregistrarile video. Imou Protect iti ofera avantajul de a descarca inregistrarile de la distanta, fara a scoate cardul SD.

Protectia “sanatatii” dispozitivului

Imou Protect se asigura ca dispozitivul tau nu rateaza momentele critice din cauza problemelor inexplicabile. Folosind inteligenta artificiala, acesta detecteaza anomalii ale dispozitivului, cum ar fi lentilele blocate, imagini neclare si alte probleme de imagine. De asemenea, detecteaza starea de conectare a dispozitivului, starea de stocare si starea retelei.

Stocare in cloud

Ia-ti ramas bun de la limitarile si riscurile cardurilor de memorie SD traditionale! Stocarea in cloud iti ofera posibilitatea de a salva si partaja toate momentele importante pe serverul cloud Imou timp de 30 de zile, fara nicio limita de stocare.

Protejarea confidentialitatii

Confidentialitatea ta este garantata. Imou Protect respecta standardele internationale de securitate a informatiilor ISO 27001, ISO 27017, ISO 27018 si ISO 27701, si a trecut testul de protectie a confidentialitatii serviciului IoT si are certificare de securitate in cloud CSA STAR³ pentru a-ti proteja confidentialitatea informatiilor personale in cea mai mare masura posibila.

Concluzie

In concluzie, Imou Protect reprezinta un partener de incredere in asigurarea securitatii casei tale. Cu acest serviciu inovator, poti beneficia de stocare in cloud fara limite, rapoarte de securitate in timp real si posibilitatea de a monitoriza si controla dispozitivele conectate de la distanta. Indiferent de locatia ta, Imou Protect iti ofera acces la informatii esentiale pentru siguranta casei tale si a celor dragi. Este un instrument convenabil si eficient pentru a-ti proteja proprietatea, aducandu-ti liniste si control in orice moment si oriunde te-ai afla in lume. Cu Imou Protect, securitatea ta este in maini sigure.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


8 + 9 =