Hikvision leader in TOP 50 companii de securitate

0
1632

Un studiu aparut recent pe www.asmag.com, plaseaza Hikvision Digital Technologies pe locul intai in topul 50 a celor mai bune companii de securitate din punctul de vedere al veniturilor pe parcursul 2015. Hikvision a luat locul ocupat de Honeywell in 2014 cu un venit de 3,522.5 miliarde de dolari, fata de 2.990 miliarde cumulate de Honeywell. In acelasi top, locul 3 este ocupat de Bosch Security System consolidandu-si pozitia din 2014. Pe locul 4 a urcat a doua companie din China si anume Dahua Technology cu un venit de 1.505 miliarde de dolari.

Efortul echipelor de management si development Hikvision in dezvoltarea continua a unor produse care satisfac cerintele pietei consumatoare cumulat si de tintirea mai multor piete si verticale plaseaza Hikvision Digital Technologis pe prima treapta in randul producatorilor de sisteme de securitate. Dezvoltarea  si startegiile agresive ale companiei sunt vizibile si pe piata interna, unde retaileri fie autorizati fie neautorizati oficial de catre cei de la Hikvision, aduc produsele acestora cat mai aproape de end-useri.

Cynthia Ho, Vice Presedinte la Hikvision a declarat urmatoarele :” Aceste rezultate exceptionale demonstraza dedicarea Hikvision in efecturarea de investitii in inovatii si excelenta. Modul rapid de aliniere la trendurile pietei reprezinta catalizatorul dezvoltarii masive de la un an la altul. Tranzitiile de la tehnologiile analogice la cele digitale, IP si HD apoi la cele bazate pe analiza de date s-a realizat rapid si fluent.”

Cresterile din domeniul sistemelor de supraveghere video pot fi cauzate si de numarul ridicat de atacuri teroriste din ultima vreme dar si de adaptibiliatea producatorilor de a raspunde la miscarile dinamice ale pietei dar si de noile aliante care s-au incheiat intre mari jucatori din domeniu.

In top 10 se mai regasesc companii ca Bosch, TYCO, AXIS, topul fiind incheiat de japonezii de la AIPHONE. Topul celor mai mari 50 companii de sisteme de securitate este in incheiat de rusii de la AxxonSoft, pentru prima oara prezenti in acest clasament.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


− 1 = 1