Hikvision in turneu

Hikvision in turneu

0
1600

In primavara acestui an cei de la Hikvision vor porni intr-un turneu european cu camioane echipate cu produse Hikvision in special din randul categoriei Inteligenta Artificiala. Vizitatorii pot experimenta noua lume inteligenta a AI alturi de produsele Hikvision.

Trei caminoane vor calatori prin Europa, acoperind 71 de orase. Traseele acestora vor intersecta zone din Sudul, Centrul si Vestul Europei. Curiosii pot vizita aceste camioane experimenta tehnologii ca detectie faciala, demonstratii live si subiecte ca cibersecuritate.

Peter Guan, Channel Marketing Manager la Hikvision Europe, a declarat ” AI si Deep Learning au patruns puternic in industria IT. Pe durata turneului dorim nu doar sa informam participantii despre inovatiile tehnologice din randul sistemelor de supraveghere video ci functionalitatea unui sistem de supraveghere video daca acesta este prevazut cu algoritmi de inteligenta artificiala.”

Printre tarile acoperite de acest turneu se numara si Romania. Mai exact, camionul Hikvision va ajunge in Bucuresti in data de 13.03.2018, respectiv in Cluj Napoca in 25.04.2018. Cei interesanti se pot inscrie aici.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


4 + 7 =