Hikvision anunta integrarea tehnologiei Turbo HD cu Milestone XProtect Device Pack 8.9

0
1617

Cel mai mare producator de sisteme de supraveghere video, Hikvision, a anuntat integrarea familiei de produse Turbo HD cu platforma VMS Milestone XProtect  cu Device Pack 8.9.

Aceasta integrare se realizeaza prin intermediul encoderului analogic DS-6700HQHI-SATA pe intrarile caruia pot fi aplicate pana la 16 canale analogice si/sau Turbo HD. Astfel intreaga gama de camere Turbo HD si nu numai pot fi integrate cu succes in Milestone fara prea multe modificari in structura mediului de transmisie existent (in special pentru sistemele bazate pe coaxial).

Jens Berthelsen, Partner Alliance Manager, a declarat, “Aceasta integrare reprezinta un pas major pentru clientii Milestone care pot accesa functionalitatea oferita de produsele Turbo HD in vederea sporirii performantelor sistemelor de supraveghere video”.

Totodata, anul acesta, Hikvision isi va extinde gama de produse Turbo HD, cu camere de supraveghere de 5 megapixeli, distante mai mari de transmisie a semnalului video, respectiv solutii creionate pentru diferite verticale.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


+ 8 = 10