Hikvision anunta generatia Turbo HD 5.0

0
1577

Anul 2013 a fost anul care marcheaza introducerea primei generatii de produse Turbo HD pornind de la calitatea si rezolutia cunoscuta in randul camerelor IP la pret si conditii de instalare specifice sistemelor analogie. De atunci, cei de la Hikvision si-au imbunatatit protofoliul de produse dar si inovatii tehnologice ca inregistrare in conditii extrem de reduse de iluminare, utilizarea cat mai eficienta a benzii de transmisie si nu in ultimul rand a stocarii, toate acestea contribuind la sporirea securitatii si protectiei perimetrale ale site-urilor in care se regasesc solutii Turbo HD.

Mostenind toate aceste avantaje de la generatiile anterioare, Hikivision a anuntat lansarea noii familii de produse analogice sub logo-ul Turbo HD versiunea 5.0. Cu un nou design pentru camerele de supraveghere si tehnologii proprietare ca DVR-uri AcuSense si camere ColorVu, cei de la Hikvision spera ca si aceste produse se vor ridica la nivelul generatiilor anterioare si vor fi imbratisate de publicul consumator in lunile imediat urmatoare. Aceste tehnologii vin in ajurorul organizatiilor in identificarea si actionarea imediata in cazul breselor de securitate prin minimizarea interventilor manuale si a costurilor de securitate.

DVR-uri AcuSense 

Cele 11 modele noi din generatia Turbo HD 5.0 fac parte din familia AcuSense, prevazute cu tehnologiile de ultima ora de deep learning in vedera imbunatatirii detectiei de obiecte. In mod specific, DVR-urile AcuSense sunt capabile de detectia de vehicule sau pesoane, pot filtra alarmele false generate de animale, frunze sau alte obiecte nesemnificative, minimizand costurile si timpul necesar verificarilor manuale. Pe langa acestea functia de cautare AcuSense Quick Target identifica si extrage doar inregistrarile cu persoane sau vehicule dintr-un set amplu de date in mod automat, salvand operatorii din cautari exhaustive in randul unui set amplu de inregistrari.

Camere Turbo HD ColorVu

Un joc de cuvinte din “color” si “view” defineste performantele camerelor Turbo HD 5.0. Acestea sunt capabile de producerea unor imagini color 24/7 chiar si in conditii reduse de iluminare. Sunt prevazute de un iris de dimensiuni mari, sticla ED, senzor mare si multe alte tehnologii inovative. Avand in mod continuu imagini color, clientii Hikvision sunt protejati impotriva breselor chiar si pe timp de noapte.

Securitate la nivel ridicat si cost redus

Solutiile introduse de noua familie de produse Turbo HD 5.0 ridica stacheta unui sistem traditional de supraveghere video la un nou nivel. Toate functile introduse vin in ajutorul posesorilor de sisteme de supraveghere video in sporirea cat mai eficienta a intregului proces de securitate totodata reducand si costurile.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ


+ 9 = 14